Hoe Foto's Overzetten Naar Uw Computer In

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Overzetten Naar Uw Computer In
Hoe Foto's Overzetten Naar Uw Computer In

Video: Hoe Foto's Overzetten Naar Uw Computer In

Video: Hoe Foto's Overzetten Naar Uw Computer In
Video: Samsung Galaxy S6: foto's overzetten naar pc 2024, Mei
Anonim

Met moderne digitale camera's kunt u in één sessie honderden tot duizenden foto's maken. Alle gemaakte foto's zijn direct te zien op het camerascherm, maar zo'n weergave is onhandig voor het controleren van de kwaliteit van de afbeeldingen en ook fijne details van de foto zijn daarin niet zichtbaar. Daarom is het veel handiger om foto's op een pc-monitor te bekijken. Maar voordat u de foto's kunt bekijken, moet u ze van de schijf van de camera naar uw computer overbrengen.

Hoe foto's naar uw computer over te zetten
Hoe foto's naar uw computer over te zetten

Noodzakelijk

Basisvaardigheden in het gebruik van een personal computer, de vaardigheid om met een digitale camera om te gaan

instructies:

Stap 1

Sluit eerst de camera aan op uw computer. Maak hiervoor verbinding door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken. Klik vervolgens op de knop "OK" onderaan het venster.

Stap 5

U ziet een venster met een verkenner van de mappen op de camera. Open daarin de map met de naam "DCIM" (de specifieke naam van de map is afhankelijk van het merk en de fabrikant van de camera).

Stap 6

Nadat de map met de foto's zelf voor u is verschenen, selecteert u de foto's die u naar uw computer wilt overbrengen.

Stap 7

Druk vervolgens op de sneltoets "Ctrl + C" om de geselecteerde snapshots naar het systeemklembord te kopiëren. Om bestanden te kopiëren, kunt u ook eenmaal met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden klikken en de regel "Kopiëren" selecteren in het menu dat verschijnt.

Stap 8

Nadat u de foto's naar het klembord hebt gekopieerd, gaat u naar de map op uw computer waarnaar u de foto's wilt overbrengen.

Stap 9

Nadat u de gewenste map hebt ingevoerd, drukt u op de toetscombinatie "Ctrl + V" op het toetsenbord om de gekopieerde foto's in deze map te plakken. Om bestanden in te voegen, kunt u ook met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de geselecteerde map klikken en de regel "Invoegen" selecteren in het menu dat verschijnt.

Aanbevolen: