Hoe SMS Overzetten Naar Computer

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Overzetten Naar Computer
Hoe SMS Overzetten Naar Computer

Video: Hoe SMS Overzetten Naar Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Transfer SMS from Android to Computer (Windows u0026 Mac) 2023, Januari-
Anonim

Correspondentie via sms is behoorlijk populair, daarom stapelen zich soms een groot aantal ontvangen en verzonden berichten op op de telefoons van mobiele abonnees. Soms wil de gebruiker sms-correspondentie op de computer opslaan.

Hoe SMS overzetten naar computer
Hoe SMS overzetten naar computer

Het is nodig

 • -. Het kan worden gedownload van de officiële Russischtalige website van de fabrikant.

  Stap 4

  Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, opent u het en selecteert u "Berichten" in het menu. Wacht tot de gegevens zijn bijgewerkt en klik vervolgens op de gewenste map - "Inbox" of "Outbox". Controleer het bericht, klik op "Bestand" - "Exporteren", geef de opslaglocatie en het bestandstype op.

  Stap 5

  Als je je telefoon via bluetooth met je computer verbindt, moet je er alleen voor zorgen dat de verbinding correct is. Controleer of de bluetooth-modus is ingeschakeld in de telefoon, steek het apparaat zelf in de USB-poort. Het besturingssysteem detecteert de adapter en de software-installatie begint. Na voltooiing wordt het venster van het communicatieprogramma geopend, selecteer het item zoeken naar apparaten. Wanneer de telefoon is gevonden, klikt u op het gedeelte voor apparaatkoppeling.

  Stap 6

  Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, zoekt u de optie "Bestandsoverdracht", met zijn hulp kunt u informatie zowel van uw telefoon naar uw computer kopiëren en vice versa. Het wordt aanbevolen om een ​​wachtwoord in te stellen voor bluetooth. Daarnaast is het aan te raden om bluetooth op je telefoon uit te schakelen wanneer je deze optie niet gebruikt.

  Stap 7

  U kunt infrarood gebruiken om bestanden van uw telefoon naar uw computer over te brengen, als uw telefoon die heeft. Er moet een infraroodcommunicatieapparaat op de computer zijn aangesloten en de daarvoor geïnstalleerde software moet zijn geïnstalleerd. Nadat het proces is voltooid, verschijnt er een pictogram van een infraroodadapter in het computervak.

  Stap 8

  Plaats de mobiele telefoon naast de adapter op een afstand van ongeveer 30-50 cm van elkaar. Er mogen geen voorwerpen tussen de apparaten staan, de infraroodpoorten moeten naar elkaar gericht zijn. Als dit correct wordt gedaan, zal de computer de telefoon detecteren. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunt u de benodigde gegevens naar uw computer kopiëren.

Populair per onderwerp