Een Foto Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Foto Toevoegen
Een Foto Toevoegen

Video: Een Foto Toevoegen

Video: Een Foto Toevoegen
Video: Photoshop : een copyright aan een foto toevoegen 2024, Mei
Anonim

U kunt een foto op een computer plaatsen voor verwerking, overdracht via netwerkverbindingen of gewoon voor opslag op verschillende manieren. De keuze voor een bepaalde optie hangt af van waar en in welke vorm de foto wordt opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld een foto in een klassieke papieren versie of in elektronische vorm (in een bestand) laten opslaan in een digitale camera of in een mobiele telefoon.

Een foto toevoegen
Een foto toevoegen

instructies:

Stap 1

Scan uw foto als deze alleen op papier beschikbaar is. De scanner maakt een elektronische kopie die kan worden opgeslagen in een bestand op de harde schijf van uw computer met behulp van de scannersoftware of een soort beeldbewerkingssoftware. Als noch jij, noch je vrienden, noch op het werk of in een onderwijsinstelling een scanner hebben, neem dan contact op met bijvoorbeeld een fotostudio - de meeste houden zich ook bezig met computerverwerking van foto's. Als de scanner niet is aangesloten op uw computer, houd er dan rekening mee dat u een soort verwisselbaar medium (bijvoorbeeld een flashstation) nodig heeft om het gemaakte bestand naar uw computer over te brengen. U kunt echter vragen om het gemaakte bestand per e-mail naar u te verzenden.

Stap 2

Gebruik een speciale flashkaartlezer als de foto is gemaakt met een digitale camera. Gewoonlijk slaat zo'n camera foto's op een kleine, platte flashkaart op die er uit kan worden verwijderd en vervolgens op een computer kan worden gelezen met behulp van een apparaat dat een kaartlezer wordt genoemd. Sommige laptops hebben zo'n apparaat in hun arsenaal, maar op vaste computers wordt het niet vaak gevonden, hoewel soms een kaartlezer is ingebouwd in multimediatoetsenborden voor personal computers. Als je van plan bent om vaak foto's naar je computer over te zetten met flashcards, dan is het verstandig om dit apparaat aan te schaffen. Anders kunt u gebruik maken van de diensten van dezelfde fotostudio.

Stap 3

Sluit de camera direct aan op de computer, zonder een transferlink in de vorm van een flashcard, als daar natuurlijk een dergelijke optie in zit. Sommige typen camera's kunnen rechtstreeks worden aangesloten op de USB-poort op de computerbehuizing. In dit geval wordt de camera automatisch door het systeem herkend als een externe schijf en kun je de foto's erin kopiëren. Voor andere camera's moet vooraf speciale software op de computer worden geïnstalleerd, die bij de camera moet worden geleverd. In dit geval moet u de foto's kopiëren met deze software.

Stap 4

Breng een Bluetooth-verbinding tot stand met uw mobiele telefoon als deze een foto bevat. Uiteraard moeten beide apparaten in Bluetooth-modus kunnen werken. De meeste mobiele communicatie kan ook worden aangesloten op de USB-poort van een computer. Net als bij digitale camera's kan hiervoor de installatie van aanvullende software nodig zijn.

Aanbevolen: