De Helderheid Van Uw Acer-monitor Verhogen

Inhoudsopgave:

De Helderheid Van Uw Acer-monitor Verhogen
De Helderheid Van Uw Acer-monitor Verhogen

Video: De Helderheid Van Uw Acer-monitor Verhogen

Video: De Helderheid Van Uw Acer-monitor Verhogen
Video: Acer XN253Q X Menu System (OSD) 2024, Mei
Anonim

Het verhogen van de helderheid van de monitor op een laptop kan soms een hele moeilijke taak zijn, omdat ze, in tegenstelling tot monitoren, geen mechanische knoppen hebben om het beeld aan te passen. Alles gebeurt hier op hardwareniveau.

De helderheid van uw Acer-monitor verhogen
De helderheid van uw Acer-monitor verhogen

instructies:

Stap 1

Als u de helderheid van de monitor op uw Acer-laptop wilt verhogen, drukt u op de Fn-toets + pijl-rechts. Deze functie is alleen beschikbaar voor die laptopmodellen waarop een scancode voor de Fn-sleutel is geïnstalleerd.

Stap 2

Gebruik ook de functie om de helderheid van het scherm te wijzigen via het menu voor energiemodi. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen". Er verschijnt een venster met verschillende tabbladen op uw scherm, selecteer degene die verantwoordelijk is voor de instellingen van de schermbeveiliging.

Stap 3

Open het gedeelte "Voeding" en pas de wijziging in de helderheid van het scherm in verschillende modi aan, sla de wijzigingen op en pas ze toe. Merk ook op dat het vaak voorkomt dat bij het wijzigen van het werkende voedingsschema van economisch naar normaal, de helderheid van de achtergrondverlichting van het scherm niet verandert, in dit geval is het het beste om hetzelfde achtergrondverlichtingsniveau in te stellen voor beide modi om de parameters in de toekomst.

Stap 4

Als u niet de helderheid van de achtergrondverlichting, maar de parameters van de afbeelding zelf wilt wijzigen, gaat u naar het tabblad "Opties", klikt u op de knop "Geavanceerd" in de linkerbenedenhoek van het venster. U ziet een menu voor het configureren van de monitoraansluitmodule. Open het tabblad met de naam van uw videokaart.

Stap 5

Klik op de knop "Kenmerken". U ziet een nieuw venster voor videokaartinstellingen. Selecteer daarin degenen die verantwoordelijk zijn voor het aanpassen van de helderheid en kleur van de monitor. Pas de opties naar wens aan, sla uw wijzigingen op en pas ze toe.

Stap 6

Download en installeer een programma voor het toewijzen van functies aan bepaalde sneltoetsen, zoals MediaKey, aan uw computer. Open het en stel de acties in om de helderheid van de monitor te wijzigen wanneer u op de Fn-toets drukt met andere, het beste van alles met de linker- en rechterpijltoetsen, pas de wijzigingen toe en sla ze op.

Aanbevolen: