Een Film Uploaden Via Itunes

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Via Itunes
Een Film Uploaden Via Itunes

Video: Een Film Uploaden Via Itunes

Video: Een Film Uploaden Via Itunes
Video: How to Transfer Videos and Movies from Computer to iPhone Using iTunes 2024, Mei
Anonim

Om films te kijken op mobiele Apple-apparaten (iPhone, iPad, iPod touch), moet u ze daar plaatsen via het iTunes-programma dat op uw pc is geïnstalleerd. Om dit te doen, moet u eerst bepalen in welk formaat de film die u naar het apparaat wilt downloaden.

Een film uploaden via itunes
Een film uploaden via itunes

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - geïnstalleerd programma iTunes;
  • - een mobiel apparaat van Apple.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel videoformaten, maar de meest populaire is AVI, maar het bestand moet mp4 of m4v zijn om op Apple-apparaten te kunnen worden bekeken. Om een bestand van het ene formaat naar het andere te converteren, heb je een converter nodig.

Stap 2

Een van de meest populaire is Aleesoft Free iPad Video Converter. U kunt echter kiezen wat voor u handig is. Het principe van hun werking is hetzelfde: u selecteert een bestand of een hele map op uw apparaat, geeft het formaat op waarin u het bestand wilt inhalen, bevestigt de bewerking, wacht. Afhankelijk van de prestaties van uw computer kan het bestandsconversieproces enkele minuten tot enkele uren duren.

Stap 3

Als het proces voorbij is, heb je een map met films in het gewenste formaat. Open het in een apart venster. Open iTunes, selecteer het tabblad "Films" linksboven. Beweeg de cursor over de bovenrand van het filmmapvenster, houd vervolgens de linkermuisknop ingedrukt en sleep de filmmap naar het iTunes-venster. Filmpictogrammen verschijnen in uw bibliotheek. Als je de serie hebt weggegooid, worden ze waarschijnlijk weergegeven op het tabblad 'Tv-shows'.

Stap 4

Verbind vervolgens uw mobiele apparaat, geef het wat tijd om te synchroniseren. Selecteer uw apparaat in de linkerkolom, klik er één keer op met de muis. Selecteer in het geopende venster het tabblad "Films" en vink de regel "Films synchroniseren" aan. Voeg ook een vinkje toe in de regel "Alle films automatisch opnemen". Geef de tijd om uw apparaat te synchroniseren met iTunes. Koppel uw apparaat los van uw computer - u kunt nu films kijken op uw iPhone of iPad.

Aanbevolen: