Hoe Het Paneel In Mazil . Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Paneel In Mazil . Te Herstellen
Hoe Het Paneel In Mazil . Te Herstellen

Video: Hoe Het Paneel In Mazil . Te Herstellen

Video: Hoe Het Paneel In Mazil . Te Herstellen
Video: Установка Ветряных Электростанций с Нуля | Инженеры Совершенно Нового Уровня 2024, Mei
Anonim

Werkbalken in het programmavenster stellen de gebruiker in staat verschillende bewerkingen uit te voeren. In de Mozilla Firefox-browser wordt het beheer van de applicatie, geopende vensters, tabbladen en browserinstellingen ook uitgevoerd via het paneel. Als het niet meer wordt weergegeven, kunt u het herstellen.

Hoe het paneel in Mazil. te herstellen
Hoe het paneel in Mazil. te herstellen

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat u de modus voor volledig scherm niet hebt ingeschakeld, waarin alleen de pagina die momenteel door de gebruiker wordt bekeken, zichtbaar is. Beweeg uw muiscursor naar de bovenrand van het scherm en wacht een paar seconden. Het paneel zal naar beneden vallen en u kunt de gewenste opdracht in het menu selecteren.

Stap 2

Als u de modus voor volledig scherm volledig wilt uitschakelen, verplaatst u de cursor naar de bovenrand van het scherm en klikt u er met de rechtermuisknop op als het paneel is neergelaten. Selecteer in het contextmenu de optie Volledig scherm afsluiten. U kunt ook de functietoets F11 gebruiken.

Stap 3

In het geval dat de weergavemodus normaal is geselecteerd, maar u de werkbalk nog steeds niet ziet, verplaatst u de muiscursor naar een zichtbaar deel van het paneel in het browservenster en klikt u er met de rechtermuisknop op. In het uitgevouwen contextmenu kunt u de panelen selecteren die u moet bewerken.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op het item met de naam van het paneel ("Menupaneel", "Navigatiepaneel", "Bladwijzerspaneel", "Add-onspaneel") om een markering te plaatsen. Het door u geselecteerde paneel verschijnt in het browservenster.

Stap 5

Om de werkbalken naar eigen goeddunken aan te passen - voeg de nodige knoppen toe en verwijder onnodige knoppen, klik met de rechtermuisknop op de werkbalk en selecteer het item "Aanpassen" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 6

Bekijk het voor een lijst met beschikbare tools. Om het geselecteerde item op de werkbalk in het toepassingsvenster te plaatsen, verplaatst u de cursor ernaartoe, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleept u het pictogram naar de werkbalk.

Stap 7

Gebruik de besturingselementen Afstand, Afstand uitrekken en Scheidingsteken om de werkbalk het gewenste uiterlijk te geven. Om een item uit het paneel te verwijderen, sleept u het gewoon naar beneden. Klik na het voltooien van de configuratie op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: