Hoe Het Express-paneel Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Express-paneel Te Herstellen
Hoe Het Express-paneel Te Herstellen

Video: Hoe Het Express-paneel Te Herstellen

Video: Hoe Het Express-paneel Te Herstellen
Video: Geheimen van thuischemie in de werkplaats. Zelf vernikkelen. ZO IEDEREEN HEEFT NOG NIET GEZIEN. 2024, Mei
Anonim

U kunt een uitdrukkelijk paneel van de Opera-browser herstellen dat per ongeluk is verwijderd of is verdwenen als gevolg van een kwaadaardig effect van virussen, hetzij automatisch met behulp van de Opera-linktool, hetzij handmatig.

Hoe het express-paneel te herstellen
Hoe het express-paneel te herstellen

instructies:

Stap 1

Activeer de Opera Link-functie om het verlies van bladwijzers te voorkomen en om de verloren browser-expressbalk te herstellen. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start de Opera-browser en open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster. Geef de opdracht "Synchroniseren" op en gebruik de selectievakjes in de velden van de gewenste opties.

Stap 2

Maak een nieuw account aan. Vul hiervoor alle velden van het registratieformulier in en klik op de knop "Inloggen". Daarna kunnen alle browserbladwijzers en het Opera Express-paneel op elk moment worden hersteld door de Opera Link-functie te activeren.

Stap 3

Herstel het express-paneel handmatig. Roep hiervoor de browserconfigurator aan: opera: config # Sync Client State Speed Dial. Wijzig de waarden van de parameters Sync Client State Speed Dial en Sync Client State Speed Dial 2 naar 0 en klik op de "Opslaan" knop.

Stap 4

Voer de waarde opera: config # Sync Last Used in de browserconfigurator in en wijzig de waarde van de parameter Sync Last Used in 0. Bevestig de toepassing van de wijzigingen door op de knop "Opslaan" te klikken.

Stap 5

Gebruik een alternatieve methode om gegevens van de Opera Express Bar in handmatige modus te herstellen. Zoek hiervoor de Express Panel-bestanden die zijn opgeslagen in de map stationsnaam: UsersUser gebruikersnaamAppDataRoamingOperaOpera en sla ze op door een kopie van de informatie op verwisselbare media of een back-upschijfpartitie te maken.

Stap 6

Nadat het express-paneel is verdwenen of de browser volledig opnieuw is geïnstalleerd, herstelt u de gegevens van het bestand speeddial.ini in de opgegeven map vanaf de gemaakte back-up. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Vervangen" te klikken in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend en start de browser opnieuw om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: