Hoe Cpu Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Cpu Te Verminderen
Hoe Cpu Te Verminderen

Video: Hoe Cpu Te Verminderen

Video: Hoe Cpu Te Verminderen
Video: Safe PC Temperatures as Fast As Possible 2024, Mei
Anonim

Het laden van de centrale processor tijdens het werken op een computer kan aanzienlijk ongemak veroorzaken: van het vertragen en soms opnieuw opstarten van de computer tot ernstigere interferentie met het besturingssysteem. Daarom is het raadzaam om het probleem natuurlijk meteen op te lossen nadat het is verschenen.

Hoe cpu te verminderen
Hoe cpu te verminderen

instructies:

Stap 1

Allereerst is het mogelijk dat de computer lange tijd niet is gedefragmenteerd. Voor normale prestaties is het raadzaam om het elke zes maanden te defragmenteren. Het bevindt zich op de volgende plaats:

•Begin

•Alle programma's

• Standaard

• Dienst

•Schijfdefragmentatie

Als dit niet helpt om het probleem volledig op te lossen, dan is dat gedeeltelijk zeker.

Stap 2

Misschien is de computer vanaf het opstarten geladen met onnodige programma's. U dient dit item als volgt te controleren:

•Begin

• Uitvoeren

• msconfig

Zie daar het item "autoload". Sommige standaardprogramma's, soms games, bieden aan om hun bestanden toe te voegen aan het opstarten, maar dit is geenszins verplicht. Daarom kunt u vanaf daar veilig alleen programma's uitsluiten die u niet altijd nodig hebt. Natuurlijk moeten de antivirus- en systeemprocessen worden achtergelaten.

Stap 3

Een virus kan een onmiskenbare bron van CPU-gebruik zijn. Gebruik je een gratis of "standaard" antivirus, dan is het mogelijk dat er een virus actief is op je systeem. U moet de eenmalige en gratis antivirus Kaspersky Virus Removal Tool controleren. Als hij iets vindt, moet alles worden verwijderd en moet er een effectievere antivirus worden geïnstalleerd (bijvoorbeeld Internet Security)

Stap 4

Het is ook mogelijk dat de situatie eenvoudiger is, en het hele punt is dat je veel programma's hebt geïnstalleerd en ze tegelijkertijd gebruikt. Die. het RAM-geheugen kan ze gewoon niet aan. In dit geval moet u het RAM-geheugen vergroten of sommige programma's verwijderen. Om erachter te komen welke programma's momenteel bezig zijn, kunt u de volgende toetsencombinatie gebruiken (u moet ze tegelijkertijd indrukken): Ctrl + Alt + Del. En bekijk het hele proces van CPU-belasting. U kunt dus onnodige belasting verwijderen door sommige programma's te verwijderen.

Aanbevolen: