Een Beheerderswachtwoord Vinden

Inhoudsopgave:

Een Beheerderswachtwoord Vinden
Een Beheerderswachtwoord Vinden

Video: Een Beheerderswachtwoord Vinden

Video: Een Beheerderswachtwoord Vinden
Video: Easy way how to know administrator password 2024, Mei
Anonim

Het computerbeheerderswachtwoord kan een onbeperkt aantal keren door gebruikers worden ingevoerd. Als u het plotseling bent vergeten en u dringend toegang moet krijgen tot de volledige functionaliteit van de computer, gebruik dan de selectie.

Een beheerderswachtwoord vinden
Een beheerderswachtwoord vinden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het wachtwoord helemaal is ingesteld op het beheerdersaccount. Om dit te doen, klikt u gewoon op de login en laat u het veld "Wachtwoord" leeg. Dit werkt soms in gevallen waarin de gebruiker van de pc gewoon vergeet dat het wachtwoord eerder is verwijderd of helemaal niet is gemaakt. Het verschenen venster met de gegeven regel slaat het gewoon neer.

Stap 2

Als het wachtwoord nog steeds is ingesteld, kiest u de meest waarschijnlijke combinatie om in te voeren. Voer het wachtwoord in dat u het meest gebruikt om de toegang tot persoonlijke gegevens te blokkeren in het inlogformulier onder de naam van de beheerder. De meeste computergebruikers voeren hun geboortedatum, meisjesnaam, telefoonnummer of een van de onderdelen ervan, de naam van het huisdier, verschillende gedenkwaardige data, adres, enzovoort in.

Stap 3

Zorg er bij het invoeren van tekens vanaf het toetsenbord ook voor dat de juiste lay-out is ingeschakeld en dat er geen apparaatknoppen vastzitten. Controleer de werking van de NumLock-modus als u cijfers invoert vanaf het zijtoetsenbord.

Stap 4

Controleer de status van de CapsLock-modus, voer letters van verschillende hoogte in, onthoud of u tekens hebt gebruikt bij het invoeren. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u de toegang niet standaard herstellen. Hier moet u het besturingssysteem opnieuw installeren en vervolgens, om toegang te krijgen tot de beheerdersgegevens van een computer waarvan u het wachtwoord niet meer weet, een groot aantal systeeminstellingen maken om het beveiligingssysteem te omzeilen.

Stap 5

U kunt ook gebruikmaken van methoden met hulpprogramma's van derden, maar zorg er eerst voor dat ze niet zijn geïnfecteerd met virussen en dat hun bronnen geen schadelijke code bevatten. Stel de volgende keer een gedenkwaardig wachtwoord in voor het beheerdersaccount, of stel er helemaal geen in, tenzij dit absoluut noodzakelijk is.

Aanbevolen: