Hoe Mp3 Naar Cd-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Naar Cd-formaat Te Converteren
Hoe Mp3 Naar Cd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Mp3 Naar Cd-formaat Te Converteren

Video: Hoe Mp3 Naar Cd-formaat Te Converteren
Video: How to burn MP3 to an Audio CD for any CD player u0026 car stereo using Windows Media Player 2024, Mei
Anonim

Vaak is het mp3-formaat van muziekbestanden niet erg handig voor wie een cd-schijf wil gebruiken om ergens naar te luisteren. Het is heel goed mogelijk om een audiobestand opnieuw te formatteren naar een formaat dat een cd-speler kan lezen.

Hoe mp3 naar cd-formaat te converteren
Hoe mp3 naar cd-formaat te converteren

Opleiding

U moet het gratis ImgBurn-programma downloaden via de link in de bronnen. Nadat u dit programma hebt geopend, merkt u dat er geen speciale sectie is voor het converteren naar cd-formaat.

Ga om te beginnen naar het menu "Service" en klik op "Creëer CUE-bestand". In het dialoogvenster dat wordt geopend, drukt u op de toets Insert op het toetsenbord of op de knop "Bestand selecteren" in de rechterbovenhoek. Jouw taak is om de vereiste mp3-opnames aan dit CUE-bestand toe te voegen. Klik op de knop "Openen", het "audiobestand" wordt geanalyseerd. Wanneer de informatieverwerking is voltooid, ziet u in het veld "Lay-out" het bestand dat u hebt toegevoegd.

U kunt zich laten leiden door de grootte van de audio-opname, waarbij u zich realiseert dat als het bestand 65 MB weegt, het na verwerking 650 MB zal wegen. Bereken uw cd-ruimte. Ook is de geschatte capaciteit van de "blanco", waarvan het volume 700 mb is, 80 minuten. Dat wil zeggen, laat u ook leiden door de lengte van het bestand.

Voeg indien nodig de naam van de artiest en de track zelf toe door de actieve waarde te selecteren naast het opschrift "Other". Dit is optioneel. Klik vervolgens op "OK", sla daarna het resulterende CUE-bestand op een voor u geschikte plaats op voor verdere opname. Aan het einde krijgt u een venster te zien waarin wordt bevestigd dat het bestand met succes is opgeslagen.

Brand mp3 op cd

Ga naar het hoofdmenu van het programma, klik op "Brand afbeelding naar schijf". Klik nu in het gedeelte "Bron" op de knop "Bestand selecteren". Selecteer hetzelfde CUE-bestand dat u eerder hebt voorbereid en klik op de knop "Openen".

Aan de linkerkant zie je meteen alle nodige informatie over het "audiobestand". De rechterkant toont algemene informatie over de dvd-media die u gebruikt. Dit is een geweldige manier om de capaciteit van uw cd te controleren, aangezien links naast Tijd de lengte van uw bestand is. Aan de rechterkant, bij het Free Time label, staat hoeveel je kunt opnemen.

Als u meerdere cd's heeft, kunt u onder de tag "Doel" degene kiezen die het beste bij u past. Nadat u er zeker van bent dat alle gegevens correct zijn, klikt u op het gekleurde "Record"-pictogram. Het wordt aanbevolen om een "vinkje" naast het opschrift "Check" te plaatsen om de juistheid van de opmaak volledig te verifiëren.

Het enige dat overblijft is wachten tot het downloaden is voltooid. U kunt de tijdinformatie zien in het informatieverwerkingsvenster.

Aan het einde van het opstartproces zouden, indien correct uitgevoerd, twee dialoogvensters moeten verschijnen. De eerste moet worden gesloten door op "OK" te klikken. Het tweede venster is een opmaakrapport, als alle uitroeptekens blauw zijn, is de bewerking geslaagd.

Opmerking: bij het formatteren naar cd wordt de bestandsgrootte automatisch 10 keer groter, omdat het mp3-formaat aanvankelijk is gecomprimeerd.

Het overzetten van een audio-opname van mp3-formaat naar cd om rustig naar je favoriete nummers te luisteren, is dus een zeer reële taak. Gebruik het gepresenteerde programma en voer "audiobestanden" uit via de meeste spelers!

Aanbevolen: