Hoe De Kaspersky-licentie Te Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaspersky-licentie Te Verlengen
Hoe De Kaspersky-licentie Te Verlengen

Video: Hoe De Kaspersky-licentie Te Verlengen

Video: Hoe De Kaspersky-licentie Te Verlengen
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Lab-producten worden over de hele wereld erkend en populair. En het is gemakkelijk om hiervoor een verklaring te vinden - de ontwikkelaars scherpen en polijsten hun vaardigheden in het identificeren en bestrijden van virtuele virussen rigoureus.

Hoe de Kaspersky-licentie te verlengen
Hoe de Kaspersky-licentie te verlengen

Noodzakelijk

Computer, activeringsgegevens van de huidige licentie, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het is alleen mogelijk om een licentie voor een Kaspersky Lab-product te verlengen als u al een gelicentieerd product hebt gekocht en uw eenjarige licentie bijna verloopt. Als u de proefversie gebruikt, moet u eerst een licentie aanschaffen. Ga hiervoor naar de website www.kaspersky.com en selecteer in het venster "Producten" "Voor thuis" of ga naar de "Online winkel" en koop het product dat u leuk vindt. U kunt dit ook online doen

Stap 2

Als u al een gelukkige eigenaar van een licentie bent, opent u het hoofdvenster van de toepassing (u kunt dit doen via het toepassingspictogram op de taakbalk) en selecteert u het gedeelte "Licentie". Klik vervolgens op de knop "Licentie verlengen". De "Licentiebeheer" wordt geopend en u krijgt twee opties aangeboden: "Bezoek de online winkel om de licentie te vernieuwen" en "Voer de activeringswizard uit".

Door op de eerste knop te klikken, komt u op de site www.kaspersky.com. Deze link opent het venster "License Update Center" en u ziet een venster voor het invoeren van de momenteel geldige licentie. Voer de code zorgvuldig in volgens het masker. Vervolgens moet u het product selecteren dat u momenteel gebruikt en vervolgens betalen voor de licentieverlenging, met vermelding van uw specifieke coördinaten, inclusief uw e-mailadres. Nadat u het voorgestelde pad hebt doorlopen, ontvangt u een korting, wat ook belangrijk en vooral prettig is bij het doen van een aankoop. De activeringssleutel voor de nieuwe licentie wordt u per e-mail toegestuurd en na ontvangst hoeft u alleen de "Activeringswizard" te starten en de nieuwe code in te voeren op het gevraagde verzoek

Stap 3

Het is absoluut noodzakelijk om er rekening mee te houden dat u de licentieverlenging niet eerder dan veertien dagen voor het verlopen van de licentie en niet later dan de laatste dag van geldigheid moet activeren. Als de activering van een nieuwe licentie eerder dan 20 dagen voor het verstrijken van de vorige licentie plaatsvindt, worden de resterende dagen niet opgeteld en gaat de nieuwe licentie onmiddellijk in vanaf de dag van activering.

Aanbevolen: