Kaspersky Met Licentie Installeren

Inhoudsopgave:

Kaspersky Met Licentie Installeren
Kaspersky Met Licentie Installeren

Video: Kaspersky Met Licentie Installeren

Video: Kaspersky Met Licentie Installeren
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Antivirussoftware beschermt uw computer tegen ongewenste malware die onherstelbare schade aan uw computer kan toebrengen. Daarom is het erg belangrijk om het te beschermen tegen virussen, spam en hackeraanvallen. Er zijn veel antivirusprogramma's beschikbaar. Ze kunnen op schijven worden gekocht en van internet worden gedownload. De belangrijkste voorwaarde voor betrouwbare bescherming is een gelicentieerde versie van de antivirus.

Kaspersky met licentie installeren
Kaspersky met licentie installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Om Kaspersky met licentie te installeren, gaat u naar de officiële website van Kaspersky Lab https://www.kaspersky.com/. Selecteer op de hoofdpagina het tabblad "Producten". Dit bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe versies van software ter bescherming tegen virussen en het moderniseren van bestaande ontwikkelingen

Stap 2

In het geopende venster ziet u de aanbevolen antivirusprogramma's voor uw thuiscomputer, kantoorapparatuur en smartphones. Kies degene die je nodig hebt. Klik erop met de linkermuisknop en u gaat direct naar de downloadpagina voor dit product, bijvoorbeeld Kaspersky Anti-Virus 2012, een nieuw product.

Stap 3

Maak uzelf vertrouwd met de functies van het antivirusprogramma, de systeemvereisten voor uw computer. Bekijk de screenshots die op de site worden gepresenteerd en evalueer ook de beveiligingstechnologie. Als alles je bevalt, inclusief de kosten, klik dan op "Kopen". Het programma wordt naar uw computer gedownload.

Stap 4

Nadat u antivirussoftware hebt gedownload, moet u deze installeren of uitvoeren. In de regel stuurt het programma zelf een verzoek: "Installeer (voer) het programma op uw computer?". Als dit niet is gebeurd, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het Kaspersky Anti-Virus-pictogram op het bureaublad en volgt u de computeraanwijzingen. Bij de installatie zult u geen problemen ondervinden, maar u moet er alleen rekening mee houden dat dergelijke programma's op de lokale systeemschijf van uw computer moeten worden geïnstalleerd.

Stap 5

Bij het downloaden is de programmasnelkoppeling mogelijk niet op het bureaublad geïnstalleerd. Ga in dit geval naar het menu Start. Open alle programma's. Zoek de map met de antivirus en schakel Kaspersky in. Uw computer is goed beveiligd.

Aanbevolen: