Hoe 1C Basic Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe 1C Basic Te Updaten
Hoe 1C Basic Te Updaten

Video: Hoe 1C Basic Te Updaten

Video: Hoe 1C Basic Te Updaten
Video: 1С. Запуск программы. Взаимосвязь объектов. 2024, Mei
Anonim

Het 1C-bedrijf is een van de Russische leiders in de productie van hoogwaardige software voor kleine en grote bedrijven en ondernemingen. De onbetwiste voordelen van software van "1C" is hun constante verbetering, beschikbaar voor gebruikers in regelmatige updates. Nadelen zijn onder meer de commerciële basis voor het ter beschikking stellen van deze software.

Hoe 1C basic te updaten
Hoe 1C basic te updaten

Noodzakelijk

  • - gelicentieerde versie van 1C-producten van de basisversie;
  • - beschikbaarheid van internettoegang;
  • - PIN-code van een specifiek product van het 1C-bedrijf.

instructies:

Stap 1

Om de basisversie van 1C-producten bij te werken, gaat u naar het gedeelte Gebruikersondersteuning van de officiële website van het bedrijf. Hier moet u ervoor zorgen dat u bent geregistreerd in het 1C-systeem of de registratieprocedure doorlopen.

Stap 2

Om de registratieprocedure te doorlopen, zoekt u het menu-item "Zelfregistratie van gebruikers met pincode". Volg de opgegeven link en selecteer vervolgens de naam van uw product in het menu dat wordt geopend, of het item "Voor gebruikers van andere producten: registreren".

Stap 3

Voer in het dialoogvenster dat wordt geopend uw persoonlijke gebruikerscode en productpincode in. Een persoonlijke code is een reeks cijfers die wordt gespecificeerd in de vragenlijst van de gebruiker, de product-pincode wordt aangegeven in een verzegelde envelop die is opgenomen in de set documenten die wordt meegeleverd bij het bestellen van een product.

Stap 4

Zorg ervoor dat u het wachtwoord kopieert dat is uitgegeven nadat u alle formulieren hebt ingevuld - zonder dit wordt het programma niet bijgewerkt. Voor een comfortabele update die niet afleidt van het werk, moeten 1C-gebruikers na ontvangst van een wachtwoord 12 uur wachten om de klantendatabase van het systeem bij te werken. Na de opgegeven tijd kunt u het updateproces starten via uw bestaande 1C-programma.

Stap 5

Selecteer in het hoofdmenu van het programma (knop "Hoofdmenu") het item "Service" en vervolgens - "Configuratie bijwerken". Om in de toekomst zo min mogelijk aandacht aan dit proces te besteden, vergeet dan niet het vakje naast het item "Controleer op configuratie-updates via internet telkens wanneer het programma wordt gestart" aan te vinken. Als er updates beschikbaar zijn, toont het programma een dialoogvenster met een bijbehorend bericht. Klik hier op "Volgende".

Stap 6

Voer in het geopende venster de persoonlijke gebruikerscode en het wachtwoord in dat is opgeslagen als onderdeel van de vorige stappen, klik op "Volgende". Vergeet in het laatste dialoogvenster niet de aanwezigheid van het opschrift "Maak een tijdelijke back-up" te controleren, als in plaats daarvan "Niet maken …" staat, volg dan de bijbehorende link en wijzig de programma-instellingen.

Aanbevolen: