Een Kaspersky-licentie Verlengen

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-licentie Verlengen
Een Kaspersky-licentie Verlengen

Video: Een Kaspersky-licentie Verlengen

Video: Een Kaspersky-licentie Verlengen
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Kaspersky is een van de meest populaire antivirusprogramma's. Zeker, elk van zijn eigenaren is de activering van deze software minstens één keer tegengekomen. Dit is vrij eenvoudig en eenvoudig te doen.

Een Kaspersky-licentie verlengen
Een Kaspersky-licentie verlengen

Kaspersky antiviruslicentie

Ten eerste moet worden gezegd dat een gebruiker die Kaspersky-antivirus gebruikt, niet het programma zelf koopt van de ontwikkelaar, maar het recht om het te gebruiken. Meestal heeft het een bepaalde periode, die gelijk is aan een jaar. Als gedurende deze tijd een nieuwe versie van de antivirus wordt uitgebracht, kan de gebruiker deze downloaden en installeren zonder extra betaling. Voor antivirussoftware is dit het belangrijkst, aangezien kwaadaardige programma's vrij vaak voorkomen en als de antivirus niet op tijd wordt bijgewerkt, zal een dergelijk programma op uw computer terechtkomen. De antivirusdatabases worden regelmatig bijgewerkt, dus u mag de licentie in geen geval verwaarlozen.

Hoe de licentie van Kaspersky Anti-Virus verlengen?

Als Kaspersky antivirus "zweert" dat de licentie is verlopen, betekent dit dat deze moet worden vernieuwd. Tegelijkertijd moet u weten dat u bij het verlengen van de licentie kunt overstappen op een duurder antivirusproduct met behoud van de korting. Er zijn verschillende manieren om uw licentie te verlengen. Elke gebruiker kiest zelf wat hij doet. U kunt bijvoorbeeld een licentie kopen en verlengen in de vorm van een doos met een Kaspersky-schijf (in dit geval ontvangt de gebruiker een activeringscode en het programma zelf), in de vorm van een kraskaart (alleen een licentiecode), of via elektronische levering via een Kaspersky Lab-winkel. In het laatste geval moet de gebruiker zijn betalingsgegevens en e-mailadres opgeven, die een brief met een activeringscode zal ontvangen.

Nadat u een nieuwe licentievernieuwingscode heeft ontvangen, moet u deze in het programma zelf invoeren. Om dit te doen, start u Kaspersky antivirus door op het bijbehorende pictogram in de lade te klikken. Vervolgens moet u in het venster dat verschijnt op het item "Licentieverlening" klikken. Er verschijnt een nieuw venster waarin u op een van de knoppen moet klikken: "Activeer het programma" of "Koop een activeringscode" (als u deze nog niet heeft gekocht). Na het klikken zal het programma u vragen om de juiste code in een speciaal veld in te voeren. Als alles correct is geschreven, zal Kaspersky antivirus u nog een jaar verrassen met betrouwbare bescherming.

Het is vermeldenswaard een belangrijke nuance die is verschenen sinds de 2012-versie van Kaspersky-antivirus. Wanneer de gebruiker de licentie verlengt, zal het programma eerst controleren op een geldige licentie (dat wil zeggen dat u deze ook moet invoeren). Als de gebruiker geen eerdere licentie heeft, wordt de looptijd van de nieuwe (bij verlenging) teruggebracht tot 8 maanden.

Aanbevolen: