Hoe Maak Je Een Visitekaartje In Corel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Visitekaartje In Corel
Hoe Maak Je Een Visitekaartje In Corel

Video: Hoe Maak Je Een Visitekaartje In Corel

Video: Hoe Maak Je Een Visitekaartje In Corel
Video: How-to: online visitekaartje maken 2024, Mei
Anonim

Het is vaak op basis van een visitekaartje dat de eerste mening over een persoon wordt gevormd. Een goed ontworpen kaart helpt om nieuwe klanten aan te trekken, om nieuwe bestellingen bij u binnen te halen. Corel Draw heeft een volledige set hulpmiddelen voor het maken van dergelijke visitekaartjes.

Hoe maak je een visitekaartje in Corel
Hoe maak je een visitekaartje in Corel

Noodzakelijk

het Corel Draw-programma dat op uw computer is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Maak een nieuwe pagina (Bestand - Nieuw) en stel deze in op liggende stand. Stel het formaat van het visitekaartje in: de standaardformaten zijn 90x50 mm, en voor het "Euro-visitekaartje" - 85x55 mm (papierbreedte en -hoogte). Laat zien dat de kaart is bijgesneden (Bekijken - Tonen - Bleed).

Stap 2

Veranker het gemaakte document aan de horizontale (Bekijken - Hulplijnen aanpassen - Horizontale hulplijnen 5 mm (45 mm) - Toevoegen) en verticale hulplijnen (Verticale hulplijnen 5 mm (85 mm) - Toevoegen).

Stap 3

Maak een visitekaartje. Voer de vereiste tekstvelden in, bijvoorbeeld: achternaam, voornaam en patroniem, titel, e-mailadres, werk- en mobiele telefoonnummers. Het is handig om tekstblokken uit een voorbereid tekstdocument in te voegen. Plaats de tekst niet dichter dan 5 mm bij de rand van het visitekaartje, waarbij u zich moet laten leiden door de hulplijnen. Maak de tekstvakken op.

Stap 4

Selecteer een kaartachtergrond (Lay-out - Pagina-achtergrond - Effen - Aangepast). Voeg de nodige grafische elementen toe: logo en patronen. Het logo moet van tevoren worden voorbereid of helemaal niet worden gebruikt. Patronen kunnen worden ingevoegd vanaf het tabblad Hood. decoratie , het wordt aanbevolen dat ze minimaal 3 mm buiten de snijranden uitsteken. Sla het gegenereerde bestand op om later af te drukken.

Aanbevolen: