Hoe Maak Je Een Dubbelzijdig Visitekaartje?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dubbelzijdig Visitekaartje?
Hoe Maak Je Een Dubbelzijdig Visitekaartje?

Video: Hoe Maak Je Een Dubbelzijdig Visitekaartje?

Video: Hoe Maak Je Een Dubbelzijdig Visitekaartje?
Video: 6 tips om oogverblindende visitekaartjes te drukken 2024, Mei
Anonim

Een visitekaartje in onze tijd is een verplicht attribuut van een ondernemer, je kunt er veel aan beoordelen. U kunt zelf een visitekaartje maken, met de vaardigheden om met grafische editors te werken. Hiervoor kunt u kant-en-klare sjablonen voor visitekaartjes op internet gebruiken.

Hoe maak je een dubbelzijdig visitekaartje?
Hoe maak je een dubbelzijdig visitekaartje?

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - Microsoft Publisher-programma.

instructies:

Stap 1

Start het programma Miscrosoft Publisher (Start - Programma's - Microsoft Office; of gebruik een snelkoppeling op uw bureaublad) om een dubbelzijdig visitekaartje te maken. Ga naar het taakgebied "Soorten publicaties", selecteer daarin de optie "Visitekaartjes".

Stap 2

Selecteer de gewenste lay-out uit de catalogus met voorgestelde sjablonen voor visitekaartjes. Als u kaarten op speciaal papier gaat afdrukken, gaat u naar het papierselectiegedeelte, selecteert u het gewenste type en gaat u verder met het maken van een dubbelzijdig visitekaartje.

Stap 3

Ga naar het taakvenster Publicatieopmaak, selecteer de groep Visitekaartje - Opties en selecteer Formaat pagina wijzigen. In het venster "Pagina-instelling" dat wordt geopend, stelt u de vereiste papierformaten en papiersoort in.

Stap 4

Klik op de tijdelijke aanduiding-tekst in de sjabloon, typ de gewenste tekst. Bij het maken van een visitekaartje in dit programma, wordt de tekstgrootte automatisch geselecteerd om het tekstkader te vullen. Om de tekstgrootte handmatig in te stellen, klikt u op het tekstkader, gaat u naar het menu "Opmaak" en selecteert u in het item "Tekstbreedte automatisch aanpassen" de optie "Geen automatische plaatsing". Selecteer vervolgens de gewenste tekst, ga naar de lijst "Lettergrootte" en selecteer de gewenste tekstgrootte.

Stap 5

Klik eenmaal op het embleem en klik na het pauzeren nogmaals op het pictogram om het paneel Beeldaanpassing weer te geven. Selecteer vervolgens de knop Afbeelding invoegen. Ga in het venster dat verschijnt naar de map die het logo van de organisatie bevat, dubbelklik op de afbeelding. De grootte van het logo wordt automatisch geselecteerd. Om een dubbelzijdig visitekaartje te maken, kun je aan de achterkant verschillende informatie toevoegen, bijvoorbeeld: routebeschrijving, kortingen, motto.

Stap 6

Ga naar het menu "Invoegen", selecteer "Pagina", selecteer in het venster dat verschijnt "Na de huidige" en stel de vereiste parameters in. Klik vervolgens op Tekstvak maken op elke pagina om tekst toe te voegen aan de andere kant van het visitekaartje. Voeg de gewenste informatie toe en sla het visitekaartje op. Voer een test op gewoon papier uit voordat u een dubbelzijdig visitekaartje met de printer afdrukt.

Aanbevolen: