Een Activeringscode Invoeren In Kaspersky

Inhoudsopgave:

Een Activeringscode Invoeren In Kaspersky
Een Activeringscode Invoeren In Kaspersky

Video: Een Activeringscode Invoeren In Kaspersky

Video: Een Activeringscode Invoeren In Kaspersky
Video: Kaspersky Antivirus 2019 +Key/Activation code 2024, April
Anonim

Kaspersky Anti-Virus 2011 beschermt uw computer tegen schadelijke programma's, zoekt naar kwetsbaarheden in geïnstalleerde programma's en zorgt voor een betrouwbare bescherming van persoonlijke gegevens. De bescherming vindt in realtime plaats en zodat Kaspersky Anti-Virus niet crasht, moet u de sleutel regelmatig bijwerken.

Een activeringscode invoeren in Kaspersky
Een activeringscode invoeren in Kaspersky

instructies:

Stap 1

Koop online een licentie: - maak verbinding met internet;

- klik op het pictogram "Kaspersky Anti-Virus" op het bureaublad in de rechterbenedenhoek van de computer;

- in het geopende venster klikt u op de knop in de rechterhoek onderaan het venster "licentie verlengen", het programma gaat automatisch naar de website "Kaspersky License Update Center", waar u een nieuwe licentie kunt kopen.

Stap 2

Om het programma van Kaspersky te activeren met een sleutel: Klik op het pictogram "Kaspersky Anti-Virus" op het bureaublad in de rechterbenedenhoek van de computer. In het geopende venster klikt u in de rechterhoek onderaan het venster op het woord "licentie". Er verschijnt een venster: "licentiebeheer", in de bovenste regel daarin, verwijder uw oude sleutel door op het rode kruis te klikken.

Stap 3

Daarna verschijnt de melding "het programma is niet geactiveerd". Klik hier op het tabblad "Activeer het programma met een nieuwe licentie". Vervolgens "activeer de proefversie" en de knop "volgende". Er verschijnt een venster "activeringsfout, de servernaam kan niet worden opgelost" in dit venster, klik op "OK".

Stap 4

In het venster dat verschijnt, staat het woord "overzicht" en een leeg venster waarin u de activeringscode voor Kaspersky moet invoeren. Klik hiervoor op "review" en zoek het pad op waar je een nieuwe sleutel hebt.

Stap 5

Wanneer u de sleutel invoert, klikt u op de knop "Volgende". Op het scherm verschijnt "activering succesvol voltooid". Klik aan het einde van de bewerking op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: