Een Activeringscode Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Activeringscode Verwijderen
Een Activeringscode Verwijderen

Video: Een Activeringscode Verwijderen

Video: Een Activeringscode Verwijderen
Video: Verwijder Activation Lock Free zonder wachtwoord of iCloud ID 2024, Mei
Anonim

Als het nodig is om een modernere versie van het programma te installeren, is het helemaal niet nodig om de oude te verwijderen. Het volstaat om de oude activeringscode te verwijderen en de nieuwe in te voeren en vervolgens het bestaande programma bij te werken naar de nieuwste versie.

Een activeringscode verwijderen
Een activeringscode verwijderen

instructies:

Stap 1

Download de nieuwe activeringscode. Het is het beste om het rechtstreeks van de programmaverkoper te downloaden, zodat er later geen problemen zijn met het bijwerken ervan. Ga naar de officiële website van de ontwikkelaar en bestel een nieuwe activeringssleutel. Vul hiervoor een speciaal formulier in.

Stap 2

Maak vervolgens de betaling over vanuit een elektronische portemonnee of via sms. Let in de applicatie goed op het e-mailadres. Vermeld degene die is gebruikt om het gebruikte programma te registreren - de activeringscode zal door de ontwikkelaar ernaar worden verzonden.

Stap 3

Controleer uw mailbox - zodra u een nieuwe sleutel heeft ontvangen, kunt u de eerder gebruikte activeringscode verwijderen. Open het programma. Als we het over antivirus hebben, verbreek dan eerst de internetverbinding.

Stap 4

Schakel vervolgens uw antivirusbescherming uit. Zonder dit staat het programma u niet toe de activeringscode te manipuleren. Start je computer opnieuw op. Voer de antivirus uit en ga naar het tabblad "Licentiebeheer".

Stap 5

Zoek de regel met de activeringssleutel van de toepassing. Zoek ernaast een pictogram met een rood kruis of een gewone knop "Verwijderen". Klik erop. Bevestig de actie.

Stap 6

Voer vervolgens de nieuwe activeringscode in en pas de wijzigingen toe. Activeer de bescherming en voer de antivirus uit om bij te werken. Als u de activeringscode in een ander type toepassing wilt verwijderen, hoeft u alleen maar naar het tabblad "Instellingen" of "Parameters" te gaan en de activeringscode te verwijderen; vergeet niet een nieuwe toe te voegen, want het programma werkt niet zonder een licentie te activeren.

Stap 7

Aan de andere kant, als u tevreden bent met de huidige versie van het programma, kunt u het eenvoudigweg "verbieden" om contact op te nemen met internet door de juiste toegangsinstellingen voor toepassingen op uw computer in te stellen. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm", dubbelklik op het pictogram "Beveiligingscentrum" en pas de Windows-firewallinstellingen aan.

Aanbevolen: