Waar Programma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Waar Programma's Te Installeren
Waar Programma's Te Installeren

Video: Waar Programma's Te Installeren

Video: Waar Programma's Te Installeren
Video: Een programma downloaden en installeren 2024, Mei
Anonim

Tijdens het gebruik van een computer worden er een groot aantal verschillende programma's op geïnstalleerd, die onder andere de werking van het besturingssysteem (OS) beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat de werking niet mislukt, is het noodzakelijk om applicaties correct te installeren, dit voorkomt onnodige fouten tijdens het gebruik.

Waar programma's te installeren
Waar programma's te installeren

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen worden applicaties geïnstalleerd met behulp van een geautomatiseerd installatieprogramma - de Application Installation Wizard. Het verschijnt automatisch wanneer u het uitvoerbare bestand van het programma voor installatie uitvoert of nadat u de schijf in het computerstation hebt geplaatst en het juiste menu-item hebt geselecteerd.

Stap 2

Tijdens het installatieproces zijn er verschillende belangrijke stappen, waarvan de belangrijkste het instellen van de locatie van het programma op de computer is, namelijk de locatie van het uitpakken van de programmabestanden. Alle applicaties die u vaak voor uw werk zult gebruiken, is het raadzaam om deze op de C-schijf te installeren, dit is de systeemschijf, alle Windows-bestanden staan erop. Sla alleen de gegevens op de C-schijf op die echt belangrijk zijn voor het werken op uw computer.

Stap 3

De map waarin programma's gewoonlijk worden geïnstalleerd, wordt Program Files (C: / Program Files) of Program Files (x86) genoemd, afhankelijk van de bitness van uw besturingssysteem. Als u games installeert, kunnen ze in elke map of logische partitie worden geïnstalleerd die voor u geschikt is. U kunt bijvoorbeeld een spel dat u leuk vindt op de D-schijf installeren om geen extra ruimte op de systeemschijf in beslag te nemen.

Stap 4

Als u games op een aparte schijf installeert, bespaart u ruimte op uw hoofdschijf C. Dit is belangrijk omdat het systeem voldoende vrije ruimte op het opslagmedium nodig heeft om het systeem goed te laten functioneren. Als de lokale C-schijf vol raakt, kan dit de stabiliteit van het systeem beïnvloeden.

Aanbevolen: