Waar De Driver Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Waar De Driver Te Installeren?
Waar De Driver Te Installeren?

Video: Waar De Driver Te Installeren?

Video: Waar De Driver Te Installeren?
Video: How to Install Drivers Easily Way for Windows PC | Download drivers in sinhala 2021 2024, April
Anonim

Het installeren van stuurprogramma's in het Windows-besturingssysteem (OS) wordt gebruikt om hardware-ondersteuning, de juiste werking ervan te configureren en zonder deze is het functioneren van veel computerapparaten onmogelijk. Stuurprogramma's worden op drie manieren geïnstalleerd: door automatische installatie te gebruiken, systeembestanden in de Windows-directory te plaatsen en speciale software te installeren.

Waar de driver te installeren?
Waar de driver te installeren?

instructies:

Stap 1

De meeste moderne apparaatstuurprogramma's worden op schijven geleverd en kunnen van internet worden gedownload. Als u nieuwe hardware op uw computer installeert, plaatst u de schijf in het station van uw computer en voert u het installatieprogramma uit. Als de gegevensdrager ontbreekt, gaat u naar de officiële website van de fabrikant van uw apparaat in de sectie technische ondersteuning en downloadt u de installatiebestanden van het stuurprogramma en voert u deze vervolgens uit op uw computer. Volgens de instructies van het installatieprogramma stelt u de hardware in die op de computer is aangesloten.

Stap 2

Als uw apparaat niet wordt geleverd met vooraf gebouwde, zelfuitpakkende installatieprogramma's voor stuurprogramma's, gebruikt u Windows Apparaatbeheer. Klik hiervoor op de knop "Start" en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de regel "Computer" - "Eigenschappen". Selecteer in het venster dat verschijnt "Taakbeheer" en wacht tot de lijst met op de computer geïnstalleerde apparaten is geladen.

Stap 3

Selecteer een apparaat dat niet wordt gedetecteerd op uw systeem. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de betreffende regel en selecteer "Stuurprogramma bijwerken" - "Stuurprogramma's handmatig uit de map selecteren". Geef het pad op naar de map waar de gedownloade bestanden zich bevinden. Als de handeling correct is uitgevoerd, wordt de benodigde apparatuur geïnstalleerd.

Stap 4

Om een lijst te krijgen van apparaten die niet op uw systeem zijn geïnstalleerd, kunt u gespecialiseerde hulpprogramma's gebruiken. Installeer de driverbeheersoftware voor uw computer. Onder dergelijke programma's kan DriverPack Solution worden opgemerkt. Voer het hulpprogramma uit en klik op de knop hardware scannen. Als de geïnstalleerde apparaten door het programma worden ondersteund, selecteert u het juiste menu-item om de hardwarestuurprogramma's te installeren. Het programma zal automatisch de vereiste pakketten downloaden en installeren.

Aanbevolen: