Hoe Een ID Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een ID Te Verwijderen
Hoe Een ID Te Verwijderen

Video: Hoe Een ID Te Verwijderen

Video: Hoe Een ID Te Verwijderen
Video: How to Delete Facebook Account Permanently (2021) | Delete Facebook Account 2024, Mei
Anonim

Bij registratie in een bepaald systeem krijgt de gebruiker een specifiek identificatienummer toegewezen, dat uniek is voor elke deelnemer. Het dient vaak als basis voor het maken van een link naar een account. Op verschillende systemen kan de verwijderingsprocedure op verschillende manieren plaatsvinden.

Hoe een ID te verwijderen
Hoe een ID te verwijderen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - toegang om de functies van uw account te beheren.

instructies:

Stap 1

Om uw ID van een forum te verwijderen, gebruikt u de sectie Veelgestelde vragen en zoekt u uit of er in dit geval een mogelijkheid is om uw account zelf te verwijderen. Als deze afwezig is, schrijf dan een bericht naar de sitebeheerder met het verzoek om uw account te verwijderen. U kunt ook een heleboel spam-achtige berichten in verschillende onderwerpen tegelijk schrijven. Je wordt hoogstwaarschijnlijk verwijderd, maar dit kan afhankelijk zijn van het moderatiebeleid.

Stap 2

Om uw account in het betalingssysteem te verwijderen, moet u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst en nagaan of dit in dit geval mogelijk is. Voor het grootste deel is het verwijderen van id uit het betalingssysteem niet beschikbaar, maar het is goed mogelijk dat u de gegevens over de voornaam, achternaam, patroniem, leeftijd, enzovoort kunt wijzigen.

Stap 3

Om een account te verwijderen van sociale netwerken en blogs zoals Vkontakte.ru, Facebook.com, Twitter.com, Last.fm, Livejournal.ru enzovoort, gebruikt u het accountconfiguratiescherm door in te loggen op het systeem met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Verwijder vooraf alle gebruikersgegevens en bestanden handmatig. Houd er rekening mee dat toegang tot beheerfuncties mogelijk toegang tot een mobiele telefoon of e-mail vereist om deze actie te bevestigen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat sommige bronnen het verwijderen van identifiers pas ondersteunen nadat een bepaalde tijd is verstreken sinds het indienen van uw aanvraag, dus wijzig indien nodig eerst de accountgegevens in nep. Gewoonlijk kan het ongeveer een maand van inactiviteit duren om de operatie te bevestigen.

Aanbevolen: