Een Geheugenkaart Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Verwijderen
Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Geheugenkaart Verwijderen

Video: Een Geheugenkaart Verwijderen
Video: Plaats en verwijder een geheugenkaart (Rider 410/400/40) 2024, Mei
Anonim

Als u de geheugenkaart op een onjuiste manier verwijdert, kunnen de bestanden die erop zijn opgenomen, beschadigd raken. Er is een bepaalde reeks acties waarmee u de USB-stick op de juiste manier van de computer kunt loskoppelen.

Een geheugenkaart verwijderen
Een geheugenkaart verwijderen

Noodzakelijk

Computer, flitskaart

instructies:

Stap 1

Als u het gewoon uit de USB-poort trekt wanneer u een flashstation van uw computer verwijdert, maakt u een ernstige fout. In het begin merkt u misschien geen negatieve gevolgen, maar als u de USB-stick op deze manier systematisch van de pc verwijdert, ziet u het verlies van bestanden die op het apparaat zijn opgenomen, evenals onjuist werken ermee. Om de documenten op de flashkaart niet te beschadigen, moet deze op de juiste manier worden verwijderd.

Stap 2

Voordat u de flashdrive uit de USB-poort verwijdert, moet u ervoor zorgen dat geen van de bestanden die naar het apparaat zijn geschreven door het systeem worden gebruikt. Als u naar muziek luistert vanaf een flashstation, sluit dan de speler, maar als u aan bepaalde bestanden werkt, stop dan met het werken met toepassingen die de bronnen van de flashkaart gebruiken. Haast u echter niet om de USB-stick onmiddellijk te verwijderen nadat u bent gestopt met werken met alle bestanden en toepassingen. Tijdens zijn activiteit creëert de flashkaart bepaalde processen die niet kunnen worden voltooid door een programmavenster te sluiten. Hun correcte voltooiing en daaropvolgende verwijdering van de flashdrive moet als volgt worden uitgevoerd.

Stap 3

Zoek de snelkoppeling naar het apparaat op de taakbalk, die zich naast het tijdweergavevenster zou moeten bevinden. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en wacht tot het menu verschijnt. Klik in het geopende venster op het item "Apparaat verwijderen". Nadat je hebt gewacht op de melding dat de flashkaart uit de computer kan worden verwijderd, kun je deze veilig uit de USB-poort verwijderen. Door de flashdrive op deze manier te verwijderen, bespaart u veel langer op de levensduur dan door de kaart simpelweg los te koppelen van de pc.

Aanbevolen: