Hoe Flash Player Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Uit Te Schakelen
Hoe Flash Player Uit Te Schakelen

Video: Hoe Flash Player Uit Te Schakelen

Video: Hoe Flash Player Uit Te Schakelen
Video: Как удалить Flash Player в Windows 10 2024, Mei
Anonim

Flash-technologie ontwikkeld door Macromedia wordt veel gebruikt om verschillende multimedia-elementen in webpagina's op te nemen. Tegenwoordig bezit Adobe de rechten erop en om Flash-elementen weer te geven, is in elke browser een Flash-speler geïnstalleerd, die gratis wordt verspreid via de servers van Adobe. Browsers van alle fabrikanten hebben ingebouwde bedieningselementen waarmee u deze plug-in kunt uitschakelen.

Hoe Flash Player uit te schakelen
Hoe Flash Player uit te schakelen

instructies:

Stap 1

In de Google Chrome browser wordt de flash player samen met het programma geïnstalleerd. Om het uit te schakelen, moet u de lijst met alle plug-ins laden die in de toepassing zijn geïnstalleerd. Voer hiervoor chrome: plugins in de adresbalk in en druk op de Enter-toets. De gewenste Shockwave Flash-reeks moet helemaal bovenaan de lijst staan. Het is mogelijk dat er meerdere versies van de flash player tegelijk in uw browser zijn geïnstalleerd - dit wordt aangegeven door het opschrift Flash (2 bestanden). Klik op de link "Uitschakelen" om beide versies te deactiveren. Als u het werk van slechts één van hen wilt stoppen, klikt u op de link "Details" in de rechterbovenhoek van de pagina en klikt u vervolgens op een van de labels "Uitschakelen" die verwijst naar de vereiste versie in het uitgevouwen details van de plug-in.

Stap 2

In de Mozilla Firefox-browser is Flash Player ook uitgeschakeld met behulp van de lijst met geïnstalleerde plug-ins. Maar hier kan het worden geopend via het menu dat wordt geopend door op de oranje Firefox-knop te klikken - selecteer het gedeelte "Add-ons" in de rechterkolom. U kunt ook de sneltoetsen Ctrl + Shift + A gebruiken. Zoek in de geladen lijst met plug-ins de Shockwave Flash-regel met de programmaversie en klik op de knop Uitschakelen rechts ervan.

Stap 3

In Internet Explorer is Flash Player uitgeschakeld via het venster Toepassingsinstellingen. Druk op de Alt-toets om het programmamenu te zien, ga naar het gedeelte "Service" en open het instellingenvenster door het item "Internetopties" te selecteren. Ga naar het tabblad "Programma's" en klik op de knop "Invoegtoepassingen configureren" - Internet Explorer opent een ander venster waarin u de vervolgkeuzelijst "Weergave" moet vinden. Vouw het uit en selecteer Uitvoeren zonder toestemming. Selecteer daarna in de rechterkolom de regel Shockwave Flash Object en klik eerst op de knop Uitschakelen, vervolgens op Sluiten en vervolgens op OK.

Stap 4

In de Opera-browser kunt u de Flash Player uitschakelen door alle plug-ins uit te schakelen. Dit gaat heel eenvoudig - druk op de F12-toets en schakel de regel "Inschakelen plug-ins" van het menu dat verschijnt uit.

Aanbevolen: