Een Uitzending Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Uitzending Opnemen
Een Uitzending Opnemen

Video: Een Uitzending Opnemen

Video: Een Uitzending Opnemen
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

De tijd dat sport- en andere tv-uitzendingen op een videorecorder werden opgenomen, is lang voorbij. Met de komst van internet kunnen tv-uitzendingen worden opgenomen op de harde schijf van een computer. Om dit te doen, hoeft u niet speciaal te leren - u hoeft alleen het benodigde programma op uw computer te installeren.

Een uitzending opnemen
Een uitzending opnemen

instructies:

Stap 1

Om uitzendingen van een van de honderden televisiezenders op te nemen, moet u het programma TV Player Classic op uw computer downloaden en installeren. Dit kan worden gedaan op de officiële website van de applicatie op: https://tvplayerclassic.com/ru/ helemaal gratis. Niemand zal ook geld vragen voor het gebruik van het programma

Stap 2

De programma-interface is eenvoudig en duidelijk. Direct na het opstarten ziet u drie onderdelen van de applicatie: de afstandsbediening, het kijkvenster en de advertentiemodule gecombineerd met het snelmenu.

Stap 3

Voordat u begint met opnemen, is het de moeite waard om enkele van de standaardparameters te wijzigen. Klik hiervoor in het menu "Opname" - "Instellingen".

Stap 4

Hier kunt u het pad specificeren naar de map waar de opname wordt opgeslagen en de parameters voor video- en audiostreams selecteren.

Stap 5

Nu kunt u wachten tot de uitzending begint en de opdracht "Start" selecteren in het menu "Opnemen". Onderbreek de opname op elk gewenst moment door de opdracht Pauze in hetzelfde menu te selecteren.

Aanbevolen: