Hoe Een Diploma In Een Woord Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Diploma In Een Woord Te Zetten?
Hoe Een Diploma In Een Woord Te Zetten?

Video: Hoe Een Diploma In Een Woord Te Zetten?

Video: Hoe Een Diploma In Een Woord Te Zetten?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Iedere gebruiker wordt periodiek geconfronteerd met de noodzaak om een graad in Word te halen. Bij het schrijven van een rapport of het maken van een scriptie moet je vaak vertrouwen op wiskundige formules en de juiste berekeningen maken. In dit geval biedt de MS Word-editor verschillende manieren om de graad neer te zetten.

Hoe een diploma in een woord te zetten?
Hoe een diploma in een woord te zetten?

instructies:

Stap 1

Als je veel wiskundige formules in je document gebruikt waar graden worden toegepast, gebruik dan een speciale MS Word-toepassing genaamd Microsoft Equation. Het is een formule-editor waarmee u uitdrukkingen van verschillende complexiteit kunt samenstellen. U kunt het starten door de opdracht "Object" te kiezen in het menu "Invoegen". Geef in het venster dat verschijnt de Microsoft-vergelijking op en klik op OK. U ziet een veld voor het invoeren van een uitdrukking en een zwevend formulepaneel. Om een graad in Word in te voeren, voert u de functie in en selecteert u de groepering van opdrachten "Sjablonen voor hoofdletters en kleine letters" op het paneel. De graad komt overeen met de optie "Superscript". Nadat u deze hebt geselecteerd, voert u de gewenste graadwaarde in het bijbehorende veld in.

Stap 2

Als uw document echter voornamelijk uit tekst bestaat en het onlogisch is om formules te gebruiken, maak dan van de gelegenheid gebruik om de graad in het Woord te zetten door middel van speciale tekens. Selecteer hiervoor "Symbool …" in het menu "Invoegen". U ziet een nieuw venster met een heleboel verschillende symbolen. Selecteer in het hoofdveld het gewenste symbool - het aantal graden - en klik op de knop "Invoegen". Gelijk aan de tekst. U zult echter merken dat machtssymbolen niet alle mogelijke getallen bevatten.

Stap 3

Gebruik daarom de volgende procedure om de graad in het Woord te zetten die overeenkomt met een mogelijk getal. Voer een uitdrukking in die een graad in platte tekst bevat. Markeer de graad met de muiscursor. Ga naar het menu "Formaat" - "Lettertype …". Vink in het venster dat verschijnt in het vak "Modificaties" het vakje naast de optie "Superscript" aan en klik op OK. De gemarkeerde uitdrukking wordt als het ware verheven, overeenkomend met de visuele weergave van de wiskundige graad.

Aanbevolen: