Een Torrent Instellen

Inhoudsopgave:

Een Torrent Instellen
Een Torrent Instellen

Video: Een Torrent Instellen

Video: Een Torrent Instellen
Video: uTorrent Best Settings 2021🔧 Let's speed up uTorrent download speed! 2024, Mei
Anonim

Met de instellingen van de uTorrent- of BitTorrent-programma's kunt u het proces van het downloaden van bestanden en hun distributie optimaliseren. Door de benodigde parameters correct in te stellen, kunt u het werk in het programma gemakkelijker maken en de snelheid van informatie-uitwisseling aanzienlijk verhogen.

Een torrent instellen
Een torrent instellen

Algemene instellingen

Open uTorrent- of BitTorrent-software. In het bovenste menu van het programma is er een knop "Instellingen", klik erop. De belangrijkste instellingen van het programma zijn beschikbaar in het vervolgkeuzemenu. De meeste hebben betrekking op de vorming van de weergave van het werkgebied van het programma.

Het eerste item in deze lijst met instellingen is het item Toolbar. Dit paneel verschijnt bovenaan het bureaublad als een string en is ontworpen om een torrent-bestand te zoeken en toe te voegen, zowel vanaf de lokale computer als via een URL. Als je een torrent-bestand downloadt met afzonderlijke systemen van derden, dan heb je dit menu niet nodig, je kunt het uitschakelen met de F4-toets.

Het tweede item in het algemene instellingenmenu schakelt gedetailleerde informatie in en uit over de torrent die momenteel is gemarkeerd. Deze informatie omvat een lijst met gedownloade bestanden, informatie over de start- en eindtijden van de download, lijst met peers, torrentclassificatie, gegevensoverdrachtsnelheid als grafiek en de downloadstatus van elk bestand. Dit deel van het bureaublad is meestal erg handig.

Met de volgende instellingenitems kunt u items weergeven zoals de statusbalk, zijbalk, pakketten en aangesloten apparaten. Van alle bovengenoemde componenten van het programma worden de zijbalk en de statusbalk het vaakst gebruikt. Met de zijbalk kun je naar verschillende groepen torrent-bestanden navigeren, omdat sommige bestanden zich in de downloadstatus bevinden, andere in de status 'Verzenden', enzovoort.

Let op het laatste item van de algemene instellingen "Windows afsluiten". Plaats de muisaanwijzer erop om een pop-upsubmenu te openen. Met dit instellingenitem kunt u de methoden instellen voor het regelen van de werkingsmodus van het programma en de computer, afhankelijk van de status van downloads en distributie van bestanden.

Speciale programma-instellingen

Klik in het menu "Instellingen" op de knop "Programma-instellingen". Er wordt een venster geopend waarin u subtielere parameters van het programma kunt instellen. Sommige van deze parameters hebben betrekking op het instellen van de interface en interactie met de gebruiker, terwijl u in het andere deel bepaalde verbindingsinstellingen kunt instellen. Ga naar het gedeelte "Snelheid". Als je internetverbinding niet onbeperkt is, is het de moeite waard om de maximale uploadsnelheid te beperken. U kunt ook een snelheidslimiet instellen voor uTP-verbindingen. Verhoog het maximale aantal verbindingen en het maximale aantal verbonden peers met één torrent. Dit zal de downloadtijd van bestanden aanzienlijk verkorten.

Aanbevolen: