Hoe Sterke Dc . In Te Stellen

Hoe Sterke Dc . In Te Stellen
Hoe Sterke Dc . In Te Stellen

Video: Hoe Sterke Dc . In Te Stellen

Video: Hoe Sterke Dc . In Te Stellen
Video: The gentle power of highly sensitive people | Elena Herdieckerhoff | TEDxIHEParis 2024, Mei
Anonim

Strong DC ++ is een van de meest populaire clients die is ontworpen om te werken in netwerken voor het delen van bestanden die werken op basis van "delende" bronnen. Handig zoeken, flexibel filtersysteem, krachtige opties voor het aanpassen van download- en uploadsnelheden, de mogelijkheid om automatisch naar alternatieve bronnen te zoeken in plaats van te langzame, en zelfs een ingebouwde chat om downloadgerelateerde problemen te bespreken.

Hoe sterke dc. in te stellen
Hoe sterke dc. in te stellen

Het opzetten van Strong DC vereist geen speciale kennis en vaardigheden. Volg gewoon deze stappen:

  1. Download de Strong DC++-distributie en voer deze uit. De installatie verschilt niet in speciale functies, volg gewoon de instructies van de wizard.
  2. Start het programma, open het menu Bestand - Instellingen. In het gedeelte "Algemeen" moet u uw bijnaam, e-mailadres en een beschrijving invoeren van de informatie die u van plan bent te delen met andere leden van het netwerk voor het delen van bestanden. Ook is het noodzakelijk om de maximale uploadsnelheid aan te geven waarmee het programma bestanden mag verzenden.
  3. Controleer in de sectie "Downloaden" en corrigeer indien nodig de paden voor het opslaan van gedeeltelijk en volledig gedownloade bestanden. Hier kunt u de downloadsnelheidslimieten instellen.
  4. Om deel te nemen aan het delen van bestanden, moet u in de regel ook enige informatie voor algemeen gebruik verstrekken, meestal ten minste 5 GB. U kunt de mappen opgeven waartoe andere leden van het netwerk voor het delen van bestanden toegang hebben in de sectie "Shara". Nadat u een map hebt geselecteerd, moet u de "externe" naam opgeven, waaronder deze zichtbaar is voor andere netwerkgebruikers. Het cacheproces van de bestanden begint, wat enige tijd kan duren, vooral als de bestanden groot zijn. Gelukkig kan het voortgangsvenster voor het cachen worden verborgen door op de knop Verzenden naar achtergrond te klikken.
  5. Geef in het gedeelte 'Terugslagslots' het aantal slots op. Sommige hubs hebben minimaal 5-7 slots nodig.
  6. Sluit het configuratievenster. Het blijft om Strong DC te configureren om met de hub te werken. Druk op Ctrl + F of de knop Favoriete hubs (gele asterisk). Klik op de knop "Nieuw", voer het hubadres en de naam in, sla de instellingen op. Als u nu dubbelklikt op de naam van de hub, kunt u er verbinding mee maken en beginnen met downloaden. Bovendien kunt u het selectievakje inschakelen om automatisch verbinding te maken met de hub wanneer het programma start.

Aanbevolen: