Een Brief Typen A

Inhoudsopgave:

Een Brief Typen A
Een Brief Typen A

Video: Een Brief Typen A

Video: Een Brief Typen A
Video: Een brief schrijven - Video stappenplan - Hetleerkanaal 2024, Maart
Anonim

De letters op het toetsenbord staan niet in alfabetische volgorde, en niet zonder reden. Voor snel typen met tien vingers is dit de handigste manier om tekens te rangschikken. Als u met één vinger typt en periodiek naar de locatie van de toetsen kijkt, maakt de lay-out van het toetsenbord niet uit. U kunt zowel in het Russisch als in het Engels typen.

Een brief typen a
Een brief typen a

instructies:

Stap 1

Zet het toetsenbord in de gewenste taalset. Als je in het Russisch gaat schrijven, let dan alleen op de lagere toetsen. Alle extra tekens bevinden zich op de plaats waar de rij met cijfers komt. Ze worden ingevoerd door op de "Shift"-toets te drukken en tegelijkertijd op het gewenste teken te drukken.

Stap 2

Gebruik bij het typen in het Engels de letters boven aan de toetsen. Bij het typen van tekens moet u hetzelfde doen als bij het typen in het Russisch.

Stap 3

Sommige toetsenborden hebben alleen een Engelse lay-out. Om Russische letters te typen, moet u een vertaler gebruiken, zowel de online versie als elk ander programma dat op uw computer is geïnstalleerd en dat de functie van het vertalen van woorden vervult.

Aanbevolen: