Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Je Man?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Je Man?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Je Man?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Je Man?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

Sinds de komst van mobiele telefoons communiceren we via sms, maar tegelijkertijd proberen we ook het budget te besparen door woorden te verminderen, zinnen te schrappen. We verliezen het belangrijkste - de mogelijkheid om onze emotionele oprechtheid te uiten. Schrijft u brieven aan uw man? Niet elektronisch, maar nog beter - met de hand, in zijn eigen handschrift?

Hoe schrijf je een brief aan je man?
Hoe schrijf je een brief aan je man?

Noodzakelijk

pen, stuk papier, je oprechte gevoelens en gedachten

instructies:

Stap 1

Pak een stuk papier en schrijf. Inderdaad, in een brief kun je uitdrukken wat we soms niet in woorden durven zeggen. In brieven, zoals in een persoonlijk gesprek, is het correct om bij naam aan te spreken. In een brief aan je geliefde, adresseer hem zacht of speels.

Stap 2

Klaag nooit in een brief. Hoewel ze zeggen dat de krant alles zal doorstaan, wordt in feite een slecht humeur overgebracht op de persoon die deze brief leest (echtgenoot). Schrijf alleen positieve letters! En nog meer als het gaat om een liefdesbrief.

Stap 3

Bij correspondentie kunnen veel meer moeilijkheden ontstaan dan bij persoonlijke communicatie. Je zegt bijvoorbeeld iets verkeerds in een gesprek en door de reactie van je man begrijp je meteen dat je teveel hebt gezegd. Je kunt alles snel in een grap veranderen en een onaangenaam onderwerp stilleggen.

En wat in de brief staat, is geschreven. Let meer op waar je over schrijft.

Stap 4

Probeer minder over jezelf te schrijven en vraag de man meer. Schrijf bijvoorbeeld geen hele verhandeling over je nieuwe hobby knippen en naaien.

Stap 5

Net als bij "live" communicatie, moet je altijd jezelf zijn in correspondentie. Schrijf hem over je gevoelens. Zelfs als je al enkele jaren getrouwd bent en de snoepboeketperiode al lang voorbij is, moet je relatie constant worden opgewarmd met warme woorden, een zachte blik, onverwacht aangename verrassingen. Welke verrassing moet ik hem deze keer presenteren, zodat het niet zo alledaags is?

Stap 6

Schrijf hem een liefdesbrief!

Je kunt ook een liefdesbrief schrijven, bijvoorbeeld als je uit elkaar bent, of gewoon zonder reden en als verrassing versturen. Een man zal blij zijn met zo'n ongewone boodschap: in brieven met romantische inhoud, handgeschreven op papier, is de hele ziel naakt. Dit is zowel een geweldige manier om uw man eraan te herinneren dat hij op zakenreis is, zodat hij u niet vergeet en niet naar links kijkt, als een manier om vrede te sluiten als u uit elkaar gaat.

Stap 7

Schrijf ook e-mails naar uw man. Als je aan het werk bent, warmt liefdevolle correspondentie jullie beiden op. Leg je ziel in hen.

Aanbevolen: