Hoe Het Systeem Te Activeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Activeren?
Hoe Het Systeem Te Activeren?

Video: Hoe Het Systeem Te Activeren?

Video: Hoe Het Systeem Te Activeren?
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Het activeringsproces van Windows is een noodzakelijke procedure om verdere acties uit te voeren met een computer die dit besturingssysteem legaal gebruikt.

Hoe het systeem te activeren?
Hoe het systeem te activeren?

Noodzakelijk

telefoon of internetverbinding

instructies:

Stap 1

Installeer het Windows-besturingssysteem op uw computer. Na installatie kun je het enkele weken gebruiken, maar dan zal het om activering vragen voor verder werk. Zorg ervoor dat u de programmalicentiecode hebt, want zonder deze werkt het programma niet.

Stap 2

Kies hoe u uw besturingssysteem wilt activeren - u kunt dit online doen of door de speciale Microsoft-klantenondersteuningsdienst te bellen. Voer de licentiecode voor de toepassing in het overeenkomstige veld van het activeringsprogramma in. Je vindt het op de doos van onder de schijf waarvan het besturingssysteem is geïnstalleerd (alleen relevant als Windows is gekocht als een onafhankelijk type product dat niet in het pakket van de computer of apparaten zat).

Stap 3

Als het besturingssysteem voorafgaand aan uw aankoop vooraf op deze computer was geïnstalleerd, controleer dan de licentiecode voor het softwareproduct aan de zijkant of bovenkant van het deksel van de systeemeenheid. Als je een laptop hebt, draai hem dan om en zoek een speciale sticker op de achterkant van de laptop. Herschrijf voor het geval de licentienummers van uw softwareproducten, want informatie van speciale stickers kan na verloop van tijd worden gewist, verpakking kan verloren gaan, enz.

Stap 4

Ontdek na het invoeren van de licentiecode uw activeringscode, die wordt gegenereerd op basis van de eerste en u het recht geeft om het besturingssysteem te gebruiken in overeenstemming met uw overeenkomst, zelfs voordat het Windows-installatieproces wordt gestart.

Stap 5

Als u bij aankoop een niet-gelicentieerde versie van het Windows-besturingssysteem of een ander Microsoft-softwareproduct tegenkomt, kunt u contact opnemen met deze ontwikkelaar en zij zullen uw software omruilen voor een gelicentieerd exemplaar. Dit gebeurt als er documenten zijn die de aankoop bevestigen.

Aanbevolen: