Games Installeren Op Vista

Inhoudsopgave:

Games Installeren Op Vista
Games Installeren Op Vista

Video: Games Installeren Op Vista

Video: Games Installeren Op Vista
Video: ♛ How to download games free for pc windows `vista/xp/7/8/8.1/10` ✔ 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows Vista is ideaal voor gamers. Vraag waarom?" Tijdens het maken ervan heeft het ontwikkelaarsbedrijf verschillende wijzigingen aangebracht die zo belangrijk zijn voor de spelers. Ten eerste bevindt de map games in dit besturingssysteem zich bovenaan het rechterpaneel, waardoor het gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot games. Ten tweede is Games Explorer bedoeld voor het starten en bijwerken van games die op een pc zijn geïnstalleerd. Maar de vraag blijft: "Is de volgorde van het installeren van games veranderd?"

Games installeren op Vista
Games installeren op Vista

Noodzakelijk

  • - personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk;
  • - een schijf met een spel.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je vrije ruimte hebt op de harde schijf van je pc, want als er niet genoeg ruimte is voor een spel, wordt het gewoon niet geïnstalleerd. Om de vrije capaciteit van de harde schijf te controleren, klikt u op "Deze computer" en klikt u met de rechtermuisknop op de C-schijf en vervolgens op D (op voorwaarde dat de harde schijf in twee logische is verdeeld).

Stap 2

Plaats de schijf met het spel dat u wilt installeren in het station. Klik in het tabblad "Deze computer" met de linkermuisknop op het stationspictogram (het toont automatisch de naam van het spel en het schijfnummer als de set schijven met het spel meerdere schijven bevat). Na al deze handelingen verschijnt er een venster om het spel te installeren.

Stap 3

Klik op de optie "installeer de game" of "installeer de game". Zorg ervoor dat u de tekst leest die in het volgende venster verschijnt en klik vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 4

Selecteer in het venster "Applicatie-installatiemap" dat op het scherm verschijnt de computerschijf waarop de gametoepassing wordt geïnstalleerd. Standaard wordt station C aangeboden, de map Program Files. Deze directory kan ongewijzigd blijven als er voldoende ruimte is op de logische schijfeenheid C of slechts op één logische schijfeenheid op de pc. Als er niet genoeg ruimte is op logische schijf C en je hebt nog een logische schijf (laten we het D noemen), klik dan op "directory wijzigen" en stel de gewenste richting in.

Stap 5

Klik volgende. Lees zorgvuldig alle vensters die op het scherm verschijnen door op de knop "Volgende" te klikken. Als het spel op meerdere schijven staat, voer dan alle schijven in. Selecteer de taal van het spel dat moet worden geïnstalleerd door op "Volgende" te klikken. Aan het einde van de installatie verschijnt een bericht op het scherm waarin staat dat het spel succesvol is geïnstalleerd - klik op "OK".

Stap 6

Om de juistheid van de installatie van het spel te controleren, start u het. Dit kan op twee manieren: klik op de snelkoppeling op het bureaublad of start het spel via het menu "Start".

Aanbevolen: