Hoe De Naam Van Mdf Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van Mdf Te Wijzigen
Hoe De Naam Van Mdf Te Wijzigen

Video: Hoe De Naam Van Mdf Te Wijzigen

Video: Hoe De Naam Van Mdf Te Wijzigen
Video: ✅Простая идея. Стало гораздо удобней работать.🔨 2024, April
Anonim

Een schijfkopie is bedoeld voor het opslaan en overdragen van informatie. Het is een exacte kopie van een optische schijf en kan de extensies iso en mdf hebben. Opgemerkt moet worden dat de schijfkopie minder informatie bevat dan de schijf zelf, die ook verschillende soorten servicegegevens bevat. Deze technologie wordt gebruikt als ze de installatiebestanden van een game of besturingssysteem op een laserschijf willen branden voor verdere installatie op een harde schijf.

Hoe de naam van mdf te wijzigen
Hoe de naam van mdf te wijzigen

instructies:

Stap 1

De mdf- en iso-bestanden zijn het populairst op dit gebied. Volgens veel experts is iso echter om vele redenen veel beter dan mdf, met als belangrijkste het gemak waarmee een iso-image kan worden gemaakt en op een optische schijf kan worden gebrand.

Als je het mdf-bestand wilt hernoemen naar iso, gebruik dan programma's die zijn ontworpen voor het werken met afbeeldingen, zoals Nero en Alcohol. Instructies voor het werken met dergelijke bestanden zijn te vinden op elk technisch forum dat zich bezighoudt met verschillende internetproblemen. In gecomprimeerde vorm ziet het er als volgt uit: selecteer de mdf-bestanden, zoek het menu-item of de knop "Convert to iso" en klik erop. De hernoemingstijd is afhankelijk van de grootte van het mdf-bestandstype. In principe duurt het niet langer dan een half uur. Het resulterende iso- of mdf-beeld kan naar eigen inzicht worden gebruikt, zowel voor opname op een laserdisk, als voor het installeren van diverse software op de harde schijf ermee.

Stap 2

Door de eenvoud en bruikbaarheid van het hernoemen van bestanden met de mdf-extensie kunnen internetgebruikers verschillende informatiegegevens, zoals games, films, besturingssystemen, met elkaar uitwisselen. Als je mdf zelf niet kunt hernoemen naar iso, neem dan contact op met je vrienden of kennissen die meer gevorderd zijn op dit gebied voor hulp. Ze zullen u in de kortst mogelijke tijd helpen om alle nuances en complexiteiten van het hernoemen van een mdf-bestand naar een iso-bestand op te lossen.

Stap 3

De iso- en mdf-formaten zijn momenteel het populairst in het Russische segment van internet. Elk van hen heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar over het algemeen doen ze hun werk goed, namelijk het kopiëren van alle informatie op de optische schijf. Desgewenst kan het iso- of mdf-bestand op een virtuele schijf worden gemount of terug naar een optische schijf worden gekopieerd, afhankelijk van hoe u de informatie op deze afbeelding wilt gebruiken.

Aanbevolen: