Hoe U Extern Bureaubladbeheer Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Extern Bureaubladbeheer Instelt
Hoe U Extern Bureaubladbeheer Instelt

Video: Hoe U Extern Bureaubladbeheer Instelt

Video: Hoe U Extern Bureaubladbeheer Instelt
Video: Instellen Extern Bureaublad 2024, April
Anonim

Met behulp van de remote desktop bedien je verschillende programma's van overal ter wereld. Om dergelijke systemen correct te laten werken, moet u configureren.

Hoe u extern bureaubladbeheer instelt
Hoe u extern bureaubladbeheer instelt

Noodzakelijk

  • - gegevens voor de server van de registrar;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je data nodig van een server die als remote desktop gebruikt gaat worden. Het wordt een volwaardig besturingssysteem waarmee je verschillende processen kunt creëren, programma's kunt instellen om automatisch verschillende taken uit te voeren, snel internet kunt gebruiken en nog veel meer. U kunt soortgelijke diensten vinden op de website reg.ru.

Stap 2

Registreer de server met geldige gegevens. Vergeet niet uw bestaande e-mailadres te vermelden waarnaar de gegevens voor het gebruik van de server worden verzonden. Zodra de aanvraag is betaald, ontvangt u een bericht op uw e-mail, die gegevens voor de server zal bevatten. In de regel is er een grote verscheidenheid aan software waarmee u servers kunt gebruiken en toch alles kunt zien wat er op het scherm gebeurt.

Stap 3

Soortgelijke bewerkingen kunnen worden uitgevoerd in een standaard besturingssysteem. Om de server te starten en erop in te loggen, klikt u op de knop "Start" op de computer. Ga dan naar het tabblad "Standaard". Zoek het item met de naam "Verbinding met extern bureaublad". Nu moet u de gegevens invoeren die naar uw e-mailadres zijn verzonden. Probeer dergelijke informatie in meerdere exemplaren te bewaren, aangezien de situaties op de computer anders zijn.

Stap 4

Er verschijnt een venster voor u, klik daarin op de knop "Opties". Voer de naam van de externe computer in. Meestal worden daar getallen ingevoerd, gescheiden door punten. Voer vervolgens de naam in van de beheerder die deze server beheert. Klik op de knop "Verbinden". Zodra het systeem is geautoriseerd, moet u het beheerderswachtwoord invoeren. Het is ook naar u gemaild. Voer het wachtwoord zorgvuldig in, omdat het systeem na enkele onjuiste pogingen tijdelijk kan worden vergrendeld.

Aanbevolen: