Hoe Vista Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Deblokkeren
Hoe Vista Te Deblokkeren

Video: Hoe Vista Te Deblokkeren

Video: Hoe Vista Te Deblokkeren
Video: NESCAFÉ® Dolce Gusto® - De makkelijke manier om je machine te deblokkeren 2024, April
Anonim

Steeds meer computers worden aangevallen door malware. Sommigen van hen kunnen de toegang tot het besturingssysteem blokkeren. Gelukkig kun je kwaadaardige virusbestanden eenvoudig zelf verwijderen.

Hoe Vista te deblokkeren
Hoe Vista te deblokkeren

Noodzakelijk

Windows Vista-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Om virale advertentievensters te verwijderen die de toegang tot het besturingssysteem blokkeren, wordt aanbevolen om speciale codes te gebruiken. Om ze te vinden, bezoek de website https://sms.kaspersky.com o

Stap 2

Deze pagina's zijn speciaal gemaakt door de ontwikkelaars van Kaspersky Anti-Virus om banners uit te schakelen. Voer het telefoonnummer in dat wordt aangegeven in het advertentievenster en klik op de knop "Code ophalen". Probeer de aan u gegeven combinaties in het bannerveld in te voeren.

Stap 3

Als geen van de voorgestelde wachtwoorden is gevonden, probeer dan dezelfde handeling op de Dr. Web-antiviruswebsite te herhalen. https://www.drweb.com/unlocker/index. In dit geval kunt u de meest populaire advertentievensters bekijken en daar het venster vinden dat op uw monitor wordt weergegeven. In dit geval verschijnt de vereiste code links van de bannergalerij

Stap 4

Omdat u het besturingssysteem Windows Vista hebt, is het de moeite waard om een andere effectieve methode te onthouden om de banner te verwijderen - met behulp van een opstartschijf. Plaats de installatieschijf van Windows Vista in uw station en begin met het installatieproces van het besturingssysteem.

Stap 5

Selecteer in het derde venster het menu "Geavanceerde herstelopties". Klik op het item "Opstartherstel". Tijdens dit proces worden de bestanden die worden gebruikt bij het laden van het besturingssysteem hersteld.

Stap 6

Als u het besturingssysteem wilt terugbrengen naar de staat waarin het zich bevond voordat de virusbanner verscheen, selecteer dan het item "Systeemherstel". Selecteer een van de eerder gemaakte controlepunten en klik op de knop Volgende.

Stap 7

Als u denkt dat de reden voor het verschijnen van de banner de installatie van een programma is, zorg er dan voor dat u het de eerste keer dat u uw pc aanzet verwijdert. Vergeet niet uw antivirusprogramma uit te voeren om uw systeem te scannen.

Aanbevolen: