Hoe Het Register Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Te Wijzigen?
Hoe Het Register Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Register Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Register Te Wijzigen?
Video: How to Find a Vein When Starting Ivs or Drawing Blood Tips in the Arm 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om het register te bewerken om problemen met het systeem op te lossen of de prestaties te verbeteren. Gebruik de Microsoft Windows Register-editor om de nodige wijzigingen aan te brengen.

Hoe het register te wijzigen?
Hoe het register te wijzigen?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop Start, typ Regedit.exe in het zoekvak en druk op Enter. Klik op de knop "Ja" in het waarschuwingsvenster dat hierna verschijnt.

Stap 2

Kijk naar het linkerdeelvenster, dat vijf mappen bevat. Deze staan bekend als "sleutels" en elk heeft verschillende subsleutels. Hier kunt u de registerwaarden op een bepaalde manier bewerken.

Stap 3

Dubbelklik op de gewenste sleutel om deze uit te vouwen. Dit opent een extra set subsleutels, waaronder ook veel belangrijke functies te vinden zijn.

Stap 4

Kijk eens in het paneel aan de rechterkant als je eenmaal naar de gewenste locatie bent genavigeerd. Dit gebied bevat verschillende bewerkbare registerinstellingen. Zoek de waarde die u moet bewerken.

Stap 5

Controleer de instructies die u gebruikt meerdere keren voordat u verdergaat. Zorg ervoor dat u naar het juiste gedeelte van het register navigeert en dat u de juiste waarden definieert voor het wijzigen van de instellingen.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde waarde en klik op de knop "Wijzigen". Deze actie opent een klein venster op het scherm met een lijst met numerieke gegevens in hexadecimaal systeem. Bewerk de waarden door de informatie in het veld Waardegegevens te wijzigen. Klik op de knop OK onder aan het venster om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 7

Verwijder een waarde of een hele sleutel door met de rechtermuisknop te klikken en Verwijderen te kiezen. Druk op de "Ja"-toets om de vraag te bevestigen. Zorg ervoor dat dit het systeem niet beschadigt.

Stap 8

Sluit de register-editor. Nadat u enkele registerwaarden hebt gewijzigd, moet u uw computer opnieuw opstarten voordat deze van kracht worden.

Aanbevolen: