Een Adresbalk Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Adresbalk Toevoegen
Een Adresbalk Toevoegen

Video: Een Adresbalk Toevoegen

Video: Een Adresbalk Toevoegen
Video: bladwijzerbalk Google Chrome weergeven 2024, Mei
Anonim

Na het installeren van het SP3-servicepack voor het besturingssysteem Windows XP, is de mogelijkheid om het adres van de map waarin de gebruiker zich bevindt, te bekijken verloren. Het kan niet worden hersteld, maar u kunt verschillende hulpprogramma's installeren die het vervangen.

Een adresbalk toevoegen
Een adresbalk toevoegen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open het volgende adres in uw webbrowser: https://www.muvenum.com/products/freeware/. Dit hulpprogramma geeft u de adresbalk terug, voegt een zoekfunctie toe op internet en op de computer rechtstreeks vanuit de snelstartbalk en heeft ook verschillende andere handige functies.

Stap 2

Het programma is gratis, je kunt het direct na het downloaden gebruiken, maar zorg er eerst voor dat NET Framework 2.0 op je computer is geïnstalleerd. Het enige nadeel van het hulpprogramma is dat het volledig in het Engels is, maar dit is geen probleem, aangezien het maar één keer hoeft te worden geconfigureerd voordat het aan het werk gaat.

Stap 3

Als NET. Framework 2.0 niet op uw computer is geïnstalleerd en u dit in de toekomst ook niet gaat installeren, gebruik dan de download van het programma via de volgende link: https://www.niversoft.com/. Het is ook gratis, maar het heeft een eenvoudiger menu en enigszins beperkte functionaliteit. Er is ook alleen een Engelse versie van het hulpprogramma.

Stap 4

Als u geen toevlucht wilt nemen tot het installeren van software van derden op uw computer, gebruikt u de vervangende systeembestanden om de adresbalk toe te voegen. Maak voor het geval dat eerst een systeemherstelpunt. Maak een reservekopie van de DllCache- en browseui.dll-bestanden die zich in de Sistem 32-map in Windows bevinden. Dit is ook nodig voor herstel.

Stap 5

Open op een computer met Windows XP SP2 of lager de map Sistem 32 en kopieer de DllCache- en browseui.dll-bestanden naar de verwisselbare media. Plaats de USB-flashdrive in een computer met Windows XP SP3 en kopieer de bestanden naar dezelfde map met de vervanging. Houd er rekening mee dat de back-up op dit moment al moet bestaan. Start je computer opnieuw op.

Stap 6

Open een willekeurige map in de verkenner en gebruik het toolmenu om de adresbalk toe te voegen. Als het verschijnt en uw systeem werkt soepel, maak dan een ander opslagpunt aan.

Aanbevolen: