Hoe Windows 8 Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 8 Te Activeren
Hoe Windows 8 Te Activeren

Video: Hoe Windows 8 Te Activeren

Video: Hoe Windows 8 Te Activeren
Video: How to Activate Windows 8/8.1 (Through CMD) 2024, Mei
Anonim

Het Windows 8-besturingssysteem vereist activering, anders is het grootste deel van zijn functies niet beschikbaar voor de gebruiker.

Hoe Windows 8 te activeren
Hoe Windows 8 te activeren

instructies:

Stap 1

Zoek de activeringscode op de doos van de schijf van het besturingssysteem. Voer het in het activeringsvenster in en wacht een paar minuten.

Stap 2

De meeste computers en laptops worden nu verkocht met een geactiveerd besturingssysteem. U kunt dit controleren door tegelijkertijd op de toetsen Venster en Pauze te drukken. Het venster "Systeem" wordt geopend. U kunt de activeringsstatus onderaan het venster zien.

Stap 3

Zoek of koop een activeringssleutel voor Windows 8. U kunt een sleutel bij Microsoft kopen door op de betreffende knop te klikken. Deze bewerking gebeurt online, dus uw computer moet verbonden zijn met internet. Als Windows 8 vóór de aankoop op uw computer was geïnstalleerd, moet de activeringscode op de computerbehuizing of in de bijbehorende documentatie te vinden zijn.

Stap 4

Klik in het gedeelte Systeem op de knop Een nieuwe sleutel invoeren. De activeringssleutel van Windows 8 is een reeks van 25 tekens van cijfers en letters van het Latijnse alfabet, verdeeld in vijf groepen van elk vijf tekens. Open een opdrachtprompt. Druk tegelijkertijd op de knoppen Venster en X. Typ slui 3 en druk op de knop Enter.

Stap 5

Vul de activeringssleutel in. Het besturingssysteem controleert de authenticiteit van de sleutel en start de activering via internet. Als er tijdens dit proces een fout optreedt, wordt u gevraagd het opgegeven telefoonnummer te bellen om het probleem op te lossen.

Aanbevolen: