Hoe Chinees In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Chinees In Te Stellen
Hoe Chinees In Te Stellen

Video: Hoe Chinees In Te Stellen

Video: Hoe Chinees In Te Stellen
Video: Chinees voor Beginners | BESTE gratis cursus Mandarijn! Online lessen leren schrijven/praten/spreken 2024, Mei
Anonim

Als u oosterse talen leert, in het bijzonder Chinees, hoeft u alleen maar ondersteuning voor de Chinese taal op uw computer tot stand te brengen. Ten eerste kunt u zelf teksten typen en ten tweede kunt u zonder problemen door sites in deze taal bladeren.

Chinees instellen
Chinees instellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - installatieschijf met Windows.

instructies:

Stap 1

Installeer de Chinese taalondersteuning vanaf de Windows-installatieschijf. Ga naar Configuratiescherm, selecteer Regionale en taalopties, selecteer het tabblad Talen, vink het selectievakje Linkse en samengestelde talen installeren aan en het selectievakje Hieroglyphic Language Support installeren. Er verschijnt een venster dat vraagt om een installatieschijf met het Windows-besturingssysteem, plaats deze in de schijf en het installatieproces zal beginnen, waarmee u de Chinese taalondersteuning kunt installeren.

Stap 2

Koppel de virtuele installatieschijf met het besturingssysteem als er geen manier is om de schijf te branden. Om dit te doen, start u een emulatorprogramma, downloadt u de schijfkopie en koppelt u deze. Start bijvoorbeeld het programma deamon tools, klik op het programmapictogram in de lade, selecteer de optie "Virtual drive", klik vervolgens op "Mount" en selecteer de schijfkopie met het besturingssysteem.

Stap 3

Ga naar Configuratiescherm, selecteer Regionale en taalopties en selecteer het tabblad Talen om Chinees aan het systeem toe te voegen. Klik op de knop "Details" en vervolgens op de knop "Toevoegen", selecteer in de plaat die is geopend in het veld "invoertaal" - Chinese PRC en selecteer in het veld "toetsenbordindeling of invoermethode" Vereenvoudigd Chinees Microsoft Pinyin IME 3.0. Klik OK.

Stap 4

Chinese lettertypen downloaden van de site https://www.studychinese.com/downloads/chinese_fonts.zip om ondersteuning voor de Chinese taal in te stellen. Pak het archief uit, kopieer vervolgens alle bestanden, ga naar de map Windows / fonts, plak de lettertypen in deze map en open ze een voor een. Nu kunt u hiërogliefen op uw computer zien en lezen

Stap 5

Download het archief dat nodig is om de Chinese taal te installeren van de Microsoft-website. Klik hiervoor op de link https://download.microsoft.com/download/WindowsXPEmbedded/SP1Langs/2002/N…, download ook het transform-pack, dat de benodigde bestanden hiervoor bevat, van hier https://xpmuirus.narod.ru/files/muitrans_rus.zip. Pak de inhoud van het archief uit in een map, voer het bestand miutrans_rus.cmd uit, dit bestand zal de componenten die nodig zijn voor het pakket archiveren en sorteren. Start na de installatie uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: