Hoe Chinees Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Chinees Toe Te Voegen
Hoe Chinees Toe Te Voegen

Video: Hoe Chinees Toe Te Voegen

Video: Hoe Chinees Toe Te Voegen
Video: EA IS DEZE SPELERS VERGETEN TOE TE VOEGEN AAN FIFA 20! 2024, April
Anonim

De tekstinvoerservices van Windows zijn uitgebreid, zodat u tekst in vrijwel elke taal kunt invoeren, zelfs met rechts-naar-links-scripts en hiërogliefen.

Hoe Chinees toe te voegen
Hoe Chinees toe te voegen

instructies:

Stap 1

Open het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm" - het Configuratiescherm van Windows wordt geopend.

Stap 2

Als u de klassieke modus voor het weergeven van tools hebt ingeschakeld, zoekt u daar het item "Regionale en taalnormen" en dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Als u de modus voor het weergeven van pictogrammen (tools) per categorie hebt ingeschakeld, selecteert u de categorie "Datum, tijd, taal en regionale normen" door erop te klikken met de linkermuisknop en selecteert u vervolgens "Taal en regionale normen".

Stap 3

Ga in het geopende venster Regionale en taalopties naar het tabblad Talen in het gedeelte Aanvullende taalondersteuning, vink beide vakjes aan naast "Ondersteuning installeren voor talen met rechts-naar-links en complex schrijven (inclusief Thais)" en "Installeer ondersteuning voor talen met het schrijven van hiërogliefen".

Stap 4

Het systeem zal u vragen om de Windows XP-schijf in het station te plaatsen. Plaats de schijf in de schijf en klik op "OK" (geef eerst het pad naar de schijf op, als deze het onjuist heeft bepaald).

Stap 5

Nadat het systeem alle benodigde bestanden van de schijf heeft geïnstalleerd, start u de computer opnieuw op om ze van kracht te laten worden.

Stap 6

Klik nu met de rechtermuisknop op de taalbalk in de buurt van het systeemvak (waar de klok zich bevindt) en selecteer "Opties …" in het contextmenu. Klik in het geopende venster "Talen en tekstinvoerservices" op het tabblad "Opties" op de knop "Toevoegen" naast de lijst met geïnstalleerde services.

Stap 7

Selecteer nu in het venster "Voeg invoertaal toe" de Chinese taal uit de lijst en bevestig de toevoeging door op de knop "OK" te klikken. Nu verschijnt Chinees in de lijst met geïnstalleerde services. Klik op de knop "Toepassen" om de wijzigingen toe te passen en verder te werken met de instellingen, of klik op de knop "OK" om de instellingen toe te passen en het huidige venster te sluiten.

Aanbevolen: