Hoe Het Besturingssysteem Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Besturingssysteem Te Installeren
Hoe Het Besturingssysteem Te Installeren

Video: Hoe Het Besturingssysteem Te Installeren

Video: Hoe Het Besturingssysteem Te Installeren
Video: Hoe De Nieuwste BitDefender Antivirus Software 2017 te Installeren? 2024, Mei
Anonim

Het installeren of opnieuw installeren van een besturingssysteem is een zeer belangrijke vaardigheid waarmee u de prestaties van uw computer zonder problemen en verspilling van zenuwen kunt verbeteren. Elke actieve computer- of laptopgebruiker zou dit moeten kunnen.

Hoe het besturingssysteem te installeren
Hoe het besturingssysteem te installeren

Noodzakelijk

Windows 7 installatieschijf

instructies:

Stap 1

Overweeg een besturingssysteem van Microsoft te installeren - Windows Seven. Zet uw laptop of computer aan en druk op de Del-knop om het BIOS-menu te openen. Zoek Boot Device Priority en maak van uw dvd-station het eerste apparaat in de lijst.

Stap 2

Plaats de installatieschijf van Windows Seven in het station en start uw computer opnieuw op. Wanneer het bericht Druk op een toets om vanaf cd op te starten op het scherm verschijnt, drukt u op een willekeurige toets op het toetsenbord. Hierdoor wordt opstarten vanaf de installatieschijf mogelijk.

Stap 3

Wacht tot het volgende menu verschijnt en selecteer de gewenste installatietaal. Merk op dat deze instelling alleen de taal van het installatieprogramma beïnvloedt, niet het hele besturingssysteem.

Stap 4

Klik in het volgende menu op de knop "Installeren" en selecteer "Volledige installatie". De optie om het besturingssysteem bij te werken moet alleen worden gekozen als u bijvoorbeeld Windows 7 Ultimate over de Home Basic-versie wilt installeren zonder gegevens te verliezen.

Stap 5

Wacht tot het installatieprogramma alle benodigde bestanden heeft gekopieerd en wacht tot de computer opnieuw is opgestart. Als u het bericht Druk op een toets om opnieuw op te starten vanaf cd ziet, doe dan niets. Anders begint Windows Setup opnieuw.

Stap 6

Wacht tot enkele parameters zijn toegepast, stel de taalinstellingen van het systeem in, stel de datum en tijd in. Voer de naam van uw toekomstige account in en stel er een wachtwoord voor in. De laatste handeling kan worden uitgevoerd na de volledige installatie van het systeem.

Stap 7

Schakel Windows Firewall in of uit. Wacht tot een andere computer opnieuw is opgestart. Schakel natuurlijk niet opstarten vanaf de installatieschijf in.

Stap 8

Werk de vereiste stuurprogramma's bij nadat u uw computer voor de eerste keer hebt ingeschakeld. Zorg ervoor dat u een antivirusprogramma installeert voordat u verbinding maakt met internet.

Aanbevolen: