Hoe De Dfu-modus Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Dfu-modus Te Openen
Hoe De Dfu-modus Te Openen

Video: Hoe De Dfu-modus Te Openen

Video: Hoe De Dfu-modus Te Openen
Video: How To: Get into DFU Mode on your iPhone! 2024, April
Anonim

Herstelmodus en Device Firmware Upgrade zijn twee werkingsmodi van de iPhone ter voorbereiding op het knipperen. Als u een van deze modi gebruikt, wordt alle informatie die is opgeslagen in het apparaat en de BaseBand-firmware volledig verwijderd als deze ontbreekt.

Hoe de dfu-modus te openen
Hoe de dfu-modus te openen

instructies:

Stap 1

DFU is moeilijker dan herstel. In deze modus wordt het besturingssysteem niet geladen en zijn de signalen die via de USB-verbinding worden verzonden, puur technisch van aard. Kenmerkend voor de DFU-modus is een volledig zwart of volledig wit scherm van een mobiel apparaat. De enige indicator van de DFU-gezondheid is wanneer iTunes een mobiel apparaat detecteert als een "apparaat stabiliseren / herstellen".

Stap 2

Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Schakel uw iPhone uit met de standaardmethode, d.w.z. houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar Uitschakelen op het scherm verschijnt. Sleep de schuifregelaar naar rechts en wacht tot het apparaat is uitgeschakeld.

Stap 3

Start de iTunes-app op uw computer. Houd de aan / uit-knop en de startknop tien seconden ingedrukt. Laat de aan / uit-knop los terwijl u de startknop ingedrukt houdt. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd door iTunes (tien tot vijftien seconden) en laat de Home-knop los. Houd er rekening mee dat het scherm van de machine volledig zwart blijft. Neem de nodige stappen om het apparaat te flashen.

Stap 4

Om de telefoon uit de apparaatfirmware-upgrademodus te halen, sluit u uw mobiele apparaat aan op uw computer met een speciale USB-kabel. Houd de aan / uit-knop en de startknop tien seconden ingedrukt. Laat beide knoppen na tien seconden tegelijk los. Druk op de aan/uit-knop om het apparaat normaal op te starten in de normale modus.

Stap 5

Een andere methode om uw telefoon uit de DFU-modus te halen, is door tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de startknop te drukken zonder het apparaat op uw computer aan te sluiten. Houd beide knoppen ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm van het apparaat verschijnt. Laat beide knoppen los en wacht op het standaard opstarten van het apparaat.

Aanbevolen: