Software Bijwerken In

Inhoudsopgave:

Software Bijwerken In
Software Bijwerken In

Video: Software Bijwerken In

Video: Software Bijwerken In
Video: Update the software in your Harley-Davidson Infotainment system 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van de software is noodzakelijk voor de juiste werking van programma's, de beveiliging van de computer tegen mogelijke virussen van internet en eenvoudigweg voor de werking van sommige systeemtoepassingen, die door een lange update verouderd kunnen raken.

Hoe de software te updaten
Hoe de software te updaten

instructies:

Stap 1

Sommige programma's moeten automatisch worden bijgewerkt via een internetverbinding. Feit is dat deze software, in het bijzonder: antivirussen, firewalls, soms meerdere keren per dag worden bijgewerkt. Het bijwerken van uw beveiligingssoftware is ongetwijfeld noodzakelijk om uw computer veilig te houden. En als je deze zaken uitstelt, kunnen er grote problemen ontstaan voor het besturingssysteem.

Stap 2

Het wordt ook aanbevolen om het besturingssysteem bij te werken, vooral als u Windows XP hebt. Een lange niet-update daarvan kan de oorzaak zijn van veel systeemfouten. Omdat oudere versies conflicteren met moderne apps. Sommige programma's/games vereisen sinds kort zelfs de verplichte installatie van Windows XP Service pack 3. Helaas geven niet alle programma's dit effect, en daarom kan het zijn dat het programma in andere gevallen in plaats van een waarschuwing niet of niet goed werkt. Hiervoor is het natuurlijk aan te raden om een automatische systeemupdate te installeren. Download het als laatste redmiddel van officiële bronnen.

Stap 3

Voor de juiste werking van veel internettoepassingen dient u de Flash Player regelmatig bij te werken (volg de link - https://get.adobe.com/ru/flashplayer/). En daarmee DirectX (als er een nieuwe versie is), en mogelijk stuurprogramma's voor componenten. Maar vaak is het niet nodig om ze te updaten, je kunt de updates voor de videokaart, moederbord gewoon een keer per jaar controleren

Stap 4

Als de programma's geen updates meer aanbieden, dan is hoogstwaarschijnlijk hun looptijd voorbij, deze versies worden simpelweg niet meer ondersteund door de fabrikant. Deze situatie kan alleen worden gecorrigeerd door het programma te verwijderen en een nieuwe versie te installeren. Maar als er een nieuwe versie is en de oude wordt nog steeds bijgewerkt, is een dergelijke actie optioneel.

Aanbevolen: