Windows XP: DirectX Bijwerken

Inhoudsopgave:

Windows XP: DirectX Bijwerken
Windows XP: DirectX Bijwerken

Video: Windows XP: DirectX Bijwerken

Video: Windows XP: DirectX Bijwerken
Video: how to fix directX for windows xp 2024, Mei
Anonim

DirectX is software waarmee u de nieuwste videogames kunt spelen en verschillende toepassingen kunt uitvoeren. De nieuwste DirectX-versie die Windows XP ondersteunt, is 9.0c. De installatie is snel genoeg gedaan.

Windows XP: DirectX bijwerken
Windows XP: DirectX bijwerken

instructies:

Stap 1

Open uw webbrowser en ga naar de officiële website van Microsoft. Klik op het tabblad Downloads, start het Microsoft Downloadcentrum. Ga op de pagina die wordt geopend naar het tabblad "Producten" en selecteer vervolgens "Windows XP". Zoek en selecteer DirectX 9.0c in de lijst met componenten (u kunt het sneller doen door de zoekbalk bovenaan te gebruiken).

Stap 2

Klik op de knop "Downloaden". Dit opent een venster waarin u wordt gevraagd het bestand op uw harde schijf op te slaan. Sla het op op uw bureaublad zodat u er gemakkelijk bij kunt. De totale bestandsgrootte is 33,5 MB, met een breedbandverbinding duurt het iets meer dan vijf minuten of minder om het te downloaden.

Stap 3

Dubbelklik op het bestand dat u zojuist hebt gedownload om DirectX 9.0c voor Windows XP te installeren. Lees de "Gebruiksvoorwaarden van het product" aandachtig door. Zodra u hiermee akkoord gaat, begint het downloaden en installeren van deze software. Blijf op Volgende klikken totdat de enige overgebleven optie de knop Voltooien is. Hiermee worden de benodigde bestanden op uw computer geïnstalleerd. De hele operatie duurt niet langer dan vijf minuten.

Stap 4

Wacht tot de installatie van DirectX 9.0c voor Windows XP is voltooid. Het installatieprogramma begint met het downloaden van de benodigde bestanden via internet, dus zorg ervoor dat u uw netwerkverbinding niet hebt verbroken. Vervolgens begint het proces van het uitpakken van de bestanden. Specificeer het pad naar de gewenste map op de harde schijf waar DirectX 9.0c zal worden geïnstalleerd (u kunt voor het gemak zelf een map met dezelfde naam maken). Hiermee worden alle benodigde bestanden geïnstalleerd.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op om de installatie te voltooien. Zodra u dit doet, wordt DirectX 9.0c op uw systeem geïnstalleerd en kunt u elke videogame spelen waarvoor deze software nodig is.

Aanbevolen: