Een Pictogram Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Pictogram Weergeven
Een Pictogram Weergeven

Video: Een Pictogram Weergeven

Video: Zo maak je de Facebook en Instagram pictogram in je nieuwsbrief en op je website mobiel vriendelijk 2022, November
Anonim

Een pictogram is een snelkoppeling die een koppeling naar een specifiek bestand weergeeft. Afhankelijk van het bestandsformaat en de computerinstellingen, worden pictogrammen gebruikt die programmalogo's, formaten of gewoon afbeeldingen weergeven die door de gebruiker zijn ingesteld. Als u wilt, kunt u het bestandspictogram weergeven voor snelle toegang, bijvoorbeeld in het menu Start.

Een pictogram weergeven
Een pictogram weergeven

instructies:

Stap 1

Om het pictogram in het menu Start weer te geven, opent u de map die het bevat en pakt u het met de linkermuisknop. Zonder de knop los te laten, sleept u de cursor samen met het pictogram naar het menu Start op het bureaubladpaneel en wacht u tot het wordt geopend. Verhoog het pictogram naar de bovenste helft van het menu (boven de regel "Programma's"). Het icoon verschijnt direct in het menu.

Stap 2

Als u een snelkoppeling naar een bestand op een andere locatie wilt maken, opent u de doelmap en klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte. Selecteer de opdracht "Maken" en vervolgens "Snelkoppeling". Het snelkoppelingsteken verschijnt in de map en klik in het nieuwe venster in het veld Objectplaatsing op de knop Bladeren. Selecteer de map waarin het gewenste bestand zich bevindt, selecteer vervolgens het bestand zelf en de knop "Volgende". Wijs een naam toe aan de snelkoppeling en klik op Voltooien. De snelkoppeling krijgt hetzelfde pictogram als het bronbestand.

Populair per onderwerp