Hoe Voorkom Je Fouten In

Inhoudsopgave:

Hoe Voorkom Je Fouten In
Hoe Voorkom Je Fouten In

Video: Hoe Voorkom Je Fouten In

Video: Hoe Voorkom Je Fouten In
Video: Zo voorkom je fouten met statistiek 2024, Mei
Anonim

Bij het werken op een pc kunnen onverwachte fouten of storingen in programma's of in het systeem optreden. Er zijn verschillende manieren om uit fouten te komen.

Hoe kom je uit fouten?
Hoe kom je uit fouten?

instructies:

Stap 1

Als u in een teksteditor Microsoft Word werkt, kunt u typische fouten tegenkomen zoals het invoegen van een object in de verkeerde regel, inclusief een andere hoofdletter, het kiezen van een ontwerpstijl die niet overeenkomt met het type document, en andere. Hoe kom je in dit geval uit de fout? Op de werkbalk van de teksteditor bevindt zich een knop "Ongedaan maken", waarmee u de laatste actie of meerdere acties tegelijk ongedaan kunt maken.

Stap 2

Als je computergames speelt en het systeem crashte, dat wil zeggen dat er een fout in het programma was waardoor het programma vastliep, dan moet je proberen het spel af te sluiten. Dit kan worden gedaan met behulp van de Esc-toets in de linkerbovenhoek van het toetsenbord. Met deze toets kunnen enkele andere programma's worden afgesloten. Druk op de Esc-toets. Het systeem stelt de traditionele vraag of je echt wilt uitloggen. Klik op OK en het programma wordt afgesloten.

Stap 3

Als een fout of storing ervoor heeft gezorgd dat uw computer vastloopt en het niet mogelijk is om het spel of programma af te sluiten, hoeft u alleen maar opnieuw op te starten. Om uw computer opnieuw op te starten, gaat u naar het menu "Start" en klikt u met de linkermuisknop op het driehoekje naast de opdracht "Afsluiten". Op sommige versies van het besturingssysteem moet afsluiten zijn ingeschakeld. Selecteer "Opnieuw opstarten" in de lijst met opdrachten die verschijnt. Na een paar seconden start de computer opnieuw op en kun je weer spelen of werken.

Stap 4

Als het bevriezen ervoor zorgde dat de muis niet meer reageerde op uw acties, kan het opnieuw opstarten worden ingeschakeld met de toetsen op het toetsenbord. Houd de drie toetsen Ctrl, Alt, Delete (Del) tegelijkertijd ingedrukt totdat het opnieuw opstarten begint. Er is ook een kleine knop op de systeemeenheid die kan worden gebruikt om de computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: