Een Programma Uitvoeren Vanaf De Console

Inhoudsopgave:

Een Programma Uitvoeren Vanaf De Console
Een Programma Uitvoeren Vanaf De Console

Video: Een Programma Uitvoeren Vanaf De Console

Video: Een Programma Uitvoeren Vanaf De Console
Video: 6 manieren om te streamen vanaf console. Ook met overlay! 2024, April
Anonim

De belangrijkste voorwaarde voor het uitvoeren van de bewerking van het starten van het programma vanaf de opdrachtconsole is de exacte kennis van de naam en locatie van het uitvoerbare bestand van de geselecteerde toepassing. Het is ook mogelijk om de vereiste parameters en applicatiesleutels in te stellen, als het gebruik ervan is toegestaan.

Een programma uitvoeren vanaf de console
Een programma uitvoeren vanaf de console

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het computerscherm om het hoofdsysteemmenu te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om het venster Program Launch Console te openen. Als alternatief kunt u tegelijkertijd op de Win + R-functietoetsen drukken.

Stap 2

Voer de waarde van het volledige pad naar het uitvoerbare bestand van het geselecteerde programma in het veld "Open" in en geef de gewenste sleutels en parameters op (indien nodig).

Stap 3

Gebruik het pijltje naar beneden aan de rechterkant van het invoerveld voor de bestandsnaam om eerder gestarte programma's weer te geven en om de gewenste toepassing te selecteren.

Stap 4

Klik op de knop "Bladeren" als u het volledige pad naar het uitvoerbare bestand van het geselecteerde programma niet kunt bepalen om een nieuw dialoogvenster te openen waarin het bestandssysteem van de computer wordt weergegeven. Deze actie helpt bij het vinden van het vereiste bestand.

Stap 5

Klik op de knop "Openen" wanneer een uitvoerbaar bestand van het geselecteerde programma wordt gevonden in de bestandssysteemstructuur van de computer om de bestandsnaam automatisch naar het invoerveld van de opdrachtconsole-prompt te kopiëren.

Stap 6

Klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Onthoud dat de systeemvereiste "Het programma moet als beheerder worden uitgevoerd" impliceert het gebruik van een opdrachtregelinterpretervenster. Om een dergelijke handeling uit te voeren, moet u de volgende stappen uitvoeren.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's.

Stap 9

Vouw de koppeling Standaard uit en selecteer het onderdeel Opdrachtregel.

Stap 10

Voer de waarde runas / user: user_name "program_name path_to_program_file" in om het geselecteerde programma als administrator uit te voeren.

Stap 11

Roep het contextmenu van het geselecteerde programma in de "Windows Verkenner"-tool op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Uitvoeren als" om een alternatieve bewerking uit te voeren om de toepassing als beheerder te starten.

Stap 12

Pas het selectievakje toe op het veld Opgegeven gebruikersaccount en voer de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder in de daarvoor bestemde velden in.

Aanbevolen: