Een Venster Herstellen Restore

Inhoudsopgave:

Een Venster Herstellen Restore
Een Venster Herstellen Restore

Video: Een Venster Herstellen Restore

Video: Een Venster Herstellen Restore
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Het probleem van het herstellen van geopende programmavensters wordt veroorzaakt door het loskoppelen van de tweede monitor zonder het programmavenster te verlaten. De oplossing voor het probleem is om het contextmenu van het geopende programmavenster en de opdracht "Verplaatsen" te gebruiken, dit zijn standaardhulpmiddelen van het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Een venster herstellen restore
Een venster herstellen restore

instructies:

Stap 1

Maak uzelf vertrouwd met de basismanieren om vensters te beheren - de bedieningsknoppen in de rechterbovenhoek van elk venster: Venster minimaliseren, Venster maximaliseren, Venster verkleinen, Venster minimaliseren Gemaximaliseerd tot Volledig scherm naar een kleiner venster en "Een venster sluiten". Sommige knoppen kunnen grijs worden weergegeven, afhankelijk van de huidige status van het venster.

Stap 2

Gebruik een alternatieve manier om de parameters van geopende vensters te beheren - het contextmenu, dat kan worden opgeroepen door met de rechtermuisknop op de venstertitel te klikken. Een andere manier om het vensterservicemenu te openen, is door tegelijkertijd op de toetsen Alt + Spatiebalk te drukken.

Stap 3

Selecteer de opdracht Herstellen om terug te keren naar de vorige weergave-instellingen voor het geselecteerde venster in de modus Volledig scherm, of gebruik de opdracht Verplaatsen om de gewenste locatie voor het geselecteerde venster op het scherm te selecteren (behalve in de modus Volledig scherm).

Stap 4

Druk tegelijkertijd op de Alt + Tab-toetsen om de bewerking uit te voeren om het verborgen toepassingsvenster te herstellen wanneer de tweede monitor is uitgeschakeld. (Een alternatieve manier om naar een verborgen venster te navigeren, is door het geselecteerde venster in de taakbalk op te geven.)

Stap 5

Roep het contextmenu van het gewenste venster op door met de rechtermuisknop op het vensterpictogram te klikken en de opdracht "Verplaatsen" te selecteren.

Stap 6

Wacht tot de muiscursor verandert in een pijlpictogram en druk op een willekeurige functiepijltoets.

Stap 7

Beweeg de muis ergens om een verborgen venster te onthullen.

Stap 8

Druk op Alt + Tab om de bewerking voor het herstellen van verborgen vensters uit te voeren met behulp van het toetsenbord en druk op Alt + Spatie.

Stap 9

Druk op de G-toets en een willekeurige pijltoets.

Stap 10

Beweeg de muis ergens om een verborgen venster te onthullen.

Stap 11

Gebruik de opdracht Cascade Windows in het vervolgkeuzemenu van de taakbalk om de weergave-opties voor verborgen vensters te wijzigen en te herstellen.

Aanbevolen: