Mappen Herstellen In XP Restore

Inhoudsopgave:

Mappen Herstellen In XP Restore
Mappen Herstellen In XP Restore

Video: Mappen Herstellen In XP Restore

Video: Mappen Herstellen In XP Restore
Video: Мастер резервного копирования и восстановления в Windows XP 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP bevat een ingebouwde functie die is ontworpen om snel bestanden en mappen uit een archief te herstellen. Hiermee kunt u automatisch belangrijke informatie opslaan en openen in geval van problemen.

Mappen herstellen in XP restore
Mappen herstellen in XP restore

instructies:

Stap 1

Zet uw Windows XP-computer aan en wacht tot deze opstart. Ga naar het menu "Start" door op het pictogram linksonder in het scherm te klikken. Vouw de inhoud van de map Programma's uit.

Stap 2

Open de submap "Accessoires" en zoek de map "Systeemwerkset". Ga naar de map "Gegevensarchivering". Selecteer de geavanceerde modus van het hulpprogramma. Zoek het tabblad Media Recovery & Management bovenaan het scherm en open het.

Stap 3

Er zijn nu verschillende mogelijkheden om de herstelprocedure voort te zetten. Als u een back-up hebt gemaakt of automatische archivering van belangrijke mappen hebt ingesteld, selecteert u Bestand en navigeert u naar het gewenste archief.

Stap 4

Selecteer het bestand met de extensie.bkf en klik op de knop "Volgende". Vink de vakjes aan naast de mappen die vanuit de back-up moeten worden hersteld. Klik op de knop "Start" en wacht tot de voltooide procedure is voltooid.

Stap 5

Als u specifieke bestanden wilt herstellen die zijn opgeslagen in de beschreven mappen, opent u het tabblad "Bestanden herstellen". Selecteer het type programmabewerking. Gebruik de standaardopties of geef zelf de locatie van de nieuwe bestanden op.

Stap 6

Om de instellingen van het besturingssysteem met succes te herstellen, wordt aanbevolen om het item "Het bestand altijd op de computer vervangen" te activeren. Hierdoor kan het systeem automatisch de kopieën van de bestanden overschrijven. Gebruik deze functie bij het herstellen van beschadigde gegevens.

Stap 7

In het geval dat u directory's moet herstellen waarvoor archivering niet is geconfigureerd, gebruikt u het programma Easy Recovery. In dit geval wordt aanbevolen om de functie "Recover Deleted Data" te gebruiken met de parameter "Deep Scan".

Aanbevolen: