Welk Programma Om Het Register Op Te Schonen?

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Het Register Op Te Schonen?
Welk Programma Om Het Register Op Te Schonen?

Video: Welk Programma Om Het Register Op Te Schonen?

Video: Welk Programma Om Het Register Op Te Schonen?
Video: CCleaner om je pc sneller te maken - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het belang van het opschonen van het register roept bij sommige experts twijfels op. U moet echter van tijd tot tijd onnodige gegevens verwijderen. Om dit te doen, moet u een speciaal programma vinden en de instellingen ervan begrijpen.

Welk programma om het register op te schonen?
Welk programma om het register op te schonen?

Het register is een database die informatie bevat over een computer en besturingssysteem. Deze database slaat informatie op over hardwareapparaten, geïnstalleerde programma's, gebruikers, enz.

Na verloop van tijd neemt de omvang van het register toe, waardoor er onnodige informatie achterblijft, wat uw computer kan vertragen en verstoren. Er worden speciale programma's gebruikt om het register op te schonen.

CCleaner

Het wordt beschouwd als een van de beste hulpprogramma's in het veld. Met zijn hulp kunt u het register snel en veilig wissen van oude sleutels, tijdelijke bestanden, websitegeschiedenis en vele andere gegevens.

CCleaner leent zich voor fijnafstemming. U kunt kiezen welke bestanden u wilt verwijderen. Voordat het werk begint, biedt het programma aan om een back-up van de gegevens te maken, die indien nodig kan worden hersteld.

Auslogics Register Opruimer

De functionaliteit van dit programma is vergelijkbaar met die van CCleaner: het verwijderen van onnodige vermeldingen in het register, het ongedaan maken van gemaakte wijzigingen. De interface van Registry Cleaner is heel eenvoudig en de categorieën die eerst moeten worden bewerkt, zijn in kleur gemarkeerd.

Met het programma kunt u ook de lijst met uitsluitingen aanpassen - selecteer gegevens die niet hoeven te worden gescand. Deze optie kan worden gebruikt wanneer voortdurend dezelfde fouten worden gevonden die het programma niet kan oplossen.

TweakNow RegCleaner

Dit programma is snel en betrouwbaar, met zijn hulp kunt u het register scannen en verouderde gegevens en andere "junk" verwijderen. Er is de mogelijkheid om een reservekopie van het register te maken. Tijdens de reiniging zelf kan de gebruiker de acties van het programma volgen.

Tijdens zijn werk raakt RegCleaner geen belangrijke systeemcomponenten aan, dus het zal uw computer niet beschadigen.

Schoon Na Mij

De onderscheidende kenmerken van dit programma zijn de compactheid en zelfs ascese. Het heeft niet veel functies en heeft een eenvoudige interface. Als gevolg hiervan kan de gebruiker alle taken die voor hem liggen snel oplossen. Je hoeft alleen maar een vinkje te zetten voor de items die je wilt verwijderen of repareren.

CleanAfterMe kan tijdelijke mappen, lege prullenbak, gebeurtenislogboek, cookies en cache verwijderen. De back-up zal echter mislukken, dus u moet uiterst voorzichtig zijn om geen belangrijke gegevens te verliezen. Als u bang bent voor dergelijke verliezen, is het beter om een programma te kiezen waarmee u alle wijzigingen ongedaan kunt maken.

Aanbevolen: