Hoe Het Beheerderswachtwoord In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderswachtwoord In Te Voeren
Hoe Het Beheerderswachtwoord In Te Voeren

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord In Te Voeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Unlock ANY Samsung Galaxy S8, S7, S6, S5, S4, S3… | Passcode u0026 Network Unlock! 2023, Februari
Anonim

Beheerdersrechten geven de gebruiker toegang tot en de mogelijkheid om standaard Windows-bronnen te bewerken. Om de onderdelen van het besturingssysteem te beheren, moet u inloggen door het accountwachtwoord in te voeren.

Hoe het beheerderswachtwoord in te voeren
Hoe het beheerderswachtwoord in te voeren

Het is nodig

PC met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Start het proces van het opnieuw opstarten van de computer, waarbij u op de functietoets F8 drukt. In het menu met opstartopties van het besturingssysteem dat verschijnt, selecteert u de optie "Veilige modus" en gebruikt u een onbeveiligd wachtwoordaccount met beheerdersrechten.

Stap 2

Bevestig uw keuze in het actieve systeemverzoekvenster en activeer het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken. Open het Configuratiescherm en selecteer de optie Gebruikersaccounts. Geef het account op dat u wilt bewerken en ga naar de opdrachtmap naar het item "Wachtwoord wijzigen".

Stap 3

Negeer de door het systeem voorgestelde actie in het account "Wijzig het wachtwoord voor gebruikersnaam" en verwijder de beveiliging. Als u besluit uw wachtwoord te wijzigen, voert u een nieuw codewoord in en bevestigt u uw keuze. Om de aangebrachte wijzigingen door te voeren, sluit u actieve toepassingen en start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Keer terug naar het menu Start en selecteer Uitvoeren vanaf de opdrachtregel. Stel de cmd-waarde in het veld "Openen" in en klik op "OK". Voer control userpasswords2 in het command interpreter-veld in en bevestig uw keuze.

Stap 5

Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het account dat u wilt bewerken en schakel het selectievakje naast de optie "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" uit. Als u besluit het codewoord te wijzigen, activeert u de optie "Wachtwoord wijzigen" in de groep "Gebruikerswachtwoord". Stel nieuwe beveiligingssymbolen in en klik op "OK".

Stap 6

Selecteer Uitvoeren in het menu Start en geef in de actieve tekstregel van de opdrachtinterpreter de waarde exit op. Druk op de functietoets "Enter" en verlaat de Windows-opdrachtprompt. Pas de door u gekozen wijzigingen toe en start uw computer opnieuw op. Log in met het nieuwe beheerderswachtwoord.

Populair per onderwerp